Версия за печат

BG-Костинброд

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

2018-12

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

01.11.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000776363

BG412, Община Костинброд, ул. Охрид № 1, За: инж. Габриела Георгиева – зам.-кмет на община Костинброд или Теодор Атанасов - юрисконсулт и Снежа Трендафилова - директор на Дирекция Оперативни програми и проекти и главен юрисконсулт, България 2230, Костинброд, Тел.: 00359 72168703; 00359 72168752, E-mail: kostinbrod.bg@gmail.com, Факс: 00359 72168777

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://kostinbrod.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://kostinbrod.bg/archives/19025.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

3666.6 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предоставяне на консултантски услуги за подготовка, управление и отчитане на проект „Изграждане на Информационен център в гр. Костинброд“ по процедура за подбор на проекти по мярка 7.5 “Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб инфраструктура” от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд - Своге”с две дейности: Дейност 1: Консултантски услуги за подготовка проектно предложение „Изграждане на Информационен център в гр. Костинброд“, необходимо на община Костинброд за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 7.5 “Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб инфраструктура” от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд - Своге” – 1833.30 лева (хиляда, осемстотин тридесет и три лева и тридесет стотинки) без ДДС. Дейност 2: Консултантски услуги за управление и отчитане на проект „Изграждане на Информационен център в гр. Костинброд“, необходимо на община Костинброд за кандидатстване по процедура за подбор на проекти по мярка 7.5 “Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб инфраструктура” от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд - Своге” - 1833.30 лева (хиляда, осемстотин тридесет и три лева и тридесет стотинки) без ДДС.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79400000

Описание:

Консултантски услуги по управление и стопанска дейност и свързаните с тях услуги


Срок за получаване на офертите

08/11/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
проект „Изграждане на Информационен център в гр. Костинброд“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за развитие на селските райони 2014г.-2020г. по подмярка 7.5 “Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб инфраструктура” от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони за, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и в обхвата на Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд - Своге”.

Друга информация

Основната цел е да бъде оказана експертна консултантска помощ на община Костинброд в процеса кандидатстване за финансиране и изпълнение на проект „Изграждане на Информационен център в гр. Костинброд“ по процедура за подбор на проекти по мярка 7.5 “Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб инфраструктура” от Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд - Своге“. Изпълнението на възлаганите услуги и възнаграждението за тях се извършва в хипотезата на чл. 114 от ЗОП, при осигурено финансирането за тях.В профила на купувача, са публикувани всички относими към провеждания способ за възлагане документи, включително Техническа спецификация, Обява 2018-12 с приложенията за попълване, указания към кандидатите и проект на договор.

Дата на изпращане на настоящата информация

01/11/2018  (дд/мм/гггг)