Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Национален идентификационен No (ЕИК): 000043973
BG341, Средно училище Н. Й. Вапцаров, ул. Димитър Зехирев № 58, За: Димо Парушев - Директор, България 8500, гр. Айтос, Тел.: 0558 22610, E-mail: n_vaptsarov1983@abv.bg, Факс: 0558 22610
Интернет адрес/и:
Основен адрес (URL): www.vaptsarov.org.
Адрес на профила на купувача (URL): www.vaptsarov.org.
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
„Доставка на готов топъл обяд за ученици от целодневно обучение от I до VII клас на СУ „Н. Й. Вапцаров“ - Айтос”
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
55524000
Описание:
Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети
Срок за получаване на офертите
15/09/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ
Друга информация
1. Показател 1 – “Предлагана цена, но не повече от 2,00лв. без ДДС за топъл обяд за един ученик” (Ц) – с максимален брой точки – 50 и тежест на критерия – 50 %. Максималният брой точки получава офертата с предложена най-ниска цена за поръчката. Точките на останалите кандидати се опредeлят в съотношение към най-ниската предложена цена. При определяне на точките по този критерий, които ще получи съответният кандидат, се ползва следната формула:
Ц min
Ц= 50 х ------------, където
Ц n
2. Показател 2 – “Време за реакция след рекламация, не по-малко от 1 минута и не повече от 60 минути (срокът се определя в минути)” (В) – с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. Максималният брой точки получава офертата с предложено най-кратко време за реакция. Точките на останалите кандидати се опредeлят в съотношение към най-краткото предложено време за реакция. При определяне на точките по този критерий, които ще получи съответният кандидат, се ползва следната формула:
B min
В= 10 х ------------, където
B n
3. Показател 3 – “Разнообразие на менюто” /М - с максимален брой точки – 40 и тежест на критерия – 40 %. Максималният брой точки получава офертата с предложено най-разнообразно меню. Точките по този показател се определят по следният начин:
Показател М3.1. Предложени ястие/предястие/десерт, включващо млечен продукт(маслото не носи точки)- с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено ястие/предястие/десерт, включващо млечен продукт (маслото не носи точки), участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки.
Показател М3.2. Предложени предястие/ястие, включващо нетлъсти меса и месни продукти - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено предястие/ястие, включващо нетлъсти меса и месни продукти, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки.
Показател М3.3. Предложено предястие/ястие, включващ пресен зеленчук - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено предястие/ястие, включващ пресен зеленчук, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки.
Показател М3.4. Предложен десерт, включващ пресен плод или плодов продукт - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всеки предложен десерт, включващ пресен плод или плодов продукт, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки.
Общия брой точки, който ще получи всеки кандидат по Показател М се определят по следната формула:
М = М3.1 + М3.2 + М3.3 + М3.4
Общия брой точки, който ще получи всеки кандидат се определят по следната формула:
К = Ц + В + М
Офертите ще се разглеждат в сградата на СУ "Вапцаров" на 18.09.2017 год. от 9:00 часа.
Дата на изпращане на настоящата информация