BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ - Русе, ул. Райко Даскалов № 16, За: Калоян Иванов Копчев, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 886110; 082 886111, E-mail: ruse@nhif.bg, Факс: 082 886113

Място/места за контакт: Русе, ул. Райко Даскалов № 16

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/906.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Премахване на компрометирани подови плочи, изчистване и подравняване на основата, залепване на нови подови плочи и фугирането им в работно помещение в административната сграда на РЗОК - Русе.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45400000

Описание:

Довършителни строителни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът на поръчката обхваща извършването на следните строително-ремонти работи: премахване на компрометирани подови плочи, изчистване и подравняване на основата, залепване на нови подови плочи и фугирането им в работно помещение - стая № 303 на четвърти етаж в административната сграда на РЗОК - Русе, с обща площ до 10 (десет) кв. метра.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Новите подови плочи, както и всички останали необходими материали се доставят от изпълнителя за негова сметка. Изпълнението на дейностите следва да се осъществява извън рамките на работното време на РЗОК – Русе, като изпълнителят е длъжен да се съобразява с установения в сградата охранително - пропускателен режим. Извършваните работи следва да бъдат с необходимото качество, като доставените материали и консумативи следва да съответстват на БДС (респективно европейските стандарти). Всички предварителни, подготвителни, допълнителни и последващи дейности (извън изрично посочените от Възложителя) във връзка с изпълнението на поръчката като примерно посочените: - доставка на необходимите консумативи и материали, в това число и защитни покривала (върху мебели, осветителни тела, техника и др.); - преместване на мебели и връщането им на място в помещението; - почистване на замърсените в следствие от ремонта повърхности; - изнасяне, товарене и извозване на строителни отпадъци; - транспортни разходи във връзка с изпълнението на поръчката, са изцяло за сметка на изпълнителя. При приключване на строително-ремонтите работи се съставя двустранен протокол за приемането им от страна на възложителя (Образец № 1 към договора). Срок за изпълнение предмета на договора: не повече от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на сключването му.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/04/2016 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с посочено наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс или електронен адрес. Пликът трябва да e адресиран както следва: гр. Русе 7000 ул. "Райко Даскалов" № 16 Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ - Русе За обществена поръчка по реда на глава осма „а“ от Закона за обществените поръчки с предмет: „Премахване на компрометирани подови плочи, изчистване и подравняване на основата, залепване на нови подови плочи и фугирането им в работно помещение в административната сграда на РЗОК - Русе” Всяка оферта следва да съдържа минимум следните документи: 1. Данни за лицето, което прави предложението (съгласно Образец № 1 към настоящите Технически изисквания и указания за офериране (ТИУО), с посочване на единен идентификационен код (ЕИК) по чл. 23 от Закона за търговския регистър (ЗТР), БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция. Когато участникът не представи ЕИК съгласно чл. 23 от ЗТР, освен копие от документа за регистрация, прилага и заверено копие на документ за актуално състояние. Чуждестранните юридически лица представят еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени (в официален превод); 2. Оферта (съгласно Образец № 2 към настоящите ТИУО) с посочен срок на валидност, който не следва да е по-кратък от 30 (тридесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на оферти; 3. Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП за обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. "а" - "д" и ал. 5 от ЗОП (съгласно Образец № 3 към настоящите ТИУО); 4. Декларация (в свободен текст), че участникът е вписан в ЦПРС за минимум видовете строителни и монтажни работи, посочени в настоящите Технически изисквания и указания за офериране; 5. Техническо предложение (съгласно Образец № 4 към настоящите ТИУО); 6. Ценово предложение (съгласно Образец № 5 към настоящите ТИУО). Място за получаване на офертите: деловодството на РЗОК - Русе на адрес: гр. Русе, ул. "Райко Даскалов" № 16, ет. 1. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП, в сградата на РЗОК – Русе, ул. "Райко Даскалов" № 16, ет. 3, заседателна зала, на 28.04.2016 г. от 9.00 часа. Източник на финансиране: бюджетната сметка на РЗОК- Русе. ТИУО заедно с образците на документи към настоящата публична покана са публикувани на официалната страница на НЗОК, на адрес: www.nhif.bg, рубрика "Профил на купувача", http://www.nhif.bg/web/guest/906

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/04/2016