ВЪЗЛОЖИТЕЛ:
ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:
КРАТКО ОПИСАНИЕ:
„Извършване на конструктивно и енергийно обследване, съставяне на технически паспорти и сертификати за енергийни характеристики на сгради в експлоатация на Университет по хранителни технологии-Пловдив“
КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):
71000000
Описание:
Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги
КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:
Предмет на поръчката е конструктивно (техническо) и енергийно обследване, съставяне на технически паспорти и сертификати за енергийни характеристики на две сгради "Учебен корпус Блок1" и "Учебен корпус Блок2" с РЗП общо в размер на 17 516 кв.м, подробно описани в Раздел ІІ на утвърдената от възложителя Документация за участие (Приложение 1 към Публичната покана). В обхвата на поръчката са включени две дейности, които бъдещият изпълнител следва да извърши по отношение и на двете сгради(обекти) едновременно или последователно до крайния срок, определен за изпълнение на поръчката, съгласно условията на класираната на първо място оферта. Същите са както следва:
Дейност 1 Извършване на конструктивно обследване и съставяне на технически паспорти в съответствие с Наредба №5/2006 г. за техническите паспорти на строежите
Дейност 2 Извършване на енергийно обследване и съставяне на сертификати за енергийни характеристики в съответствие с Наредба №Е-РД-04-1/2016 г за обследване за енергийна ефективност, сертифициране и оценка на енергийните спестявания на сгради.
ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:
МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
Университет по хранителни технологии, гр. Пловдив
NUTS:
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
Изискванията за изпълнение на поръчката са подробно разписани в Раздел ІІІ "Техническо задание" на утвърдената от възложителя Документация за участие (приложение 1 към Публичната покана).
Кандидатите за изпълнение на поръчката следва да отговарят на изискванията за извършване на двете дейности, включени в обхвата й, по Закона за устройство на територията, Закона за енергийната ефективност и подзаконовитте актове, издадени по тях, както и да покриват минималните изисквания на възложителя за технически възможности, квалификация и специфичен опит, посочени в Раздел IV от Документацията(Приложение 1 към Публичната покана).
КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:
Икономически най-изгодна оферта
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:
Предлагана цена - 60%
Срок за изпълнение - 40%
СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:
ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
1. Кандидатите изготвят офертите си в съответствие с указанията на възложителяв Документацията за участие(Приложение 1 към Публичната покана) . Ако офертата се подава от пълномощник, към нея се прилага пълномощното. Офертата се представя в непрозрачен запечатан плик, на който е посочен предметът на поръчката и подателя;
2. Получаването, разглеждането и оценката на офертите се извършва по реда на чл.101 "г" от ЗОП и по реда определен с вътрешните правила на Възложителя, публикувани на профила на купувача;
3. С класираното на първо място лице се слючва договор за изпълнение на поръчката по реда и условията на чл. 101 "е" от ЗОП;
4. Офертите се подават в Ректората на университета, гр. Пловдив, 4000 , бул. Марица “ № 26, стая 118, “Деловодство”, в работното време на университета до 16.00 часа на деня, посочен като краен срок за получаване на офертите.
5. На разглеждане от комисията подлежат само оферти представени по описания по-горе начин, форма и изисквания.
6. Документацията за участие(Приложениe 1 към поканата) и образците на необходимите за изготвяне на офертата документи (Приложение 2 към поканата) са публикувани на сайта на възложителя - Профил на купувача(вж. Раздел I.1.), откъдето могат да бъдат изтеглени от всички заинтересовани лица, безплатно.
8.Работата на комисията по отваряне, оценка и класиране на офертите ще започне на 26.02.2016 г. в гр.Пловдив, Университет по хранителни технологии, Ректорат, Заседателна зала, от 10,30 часа.
СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА: