BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

В и К ООД, бул.Трети март № 6, За: инж.Боян Иванов Семов - началник автотранспорт, Р.България 5300, Габрово, Тел.: 066 800500, E-mail: office@vik-gabrovo.com, Факс: 066 801178

Място/места за контакт: бул.Трети март № 6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-gabrovo.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.vik-gabrovo.com/vsichki-obshtestveni-porachki/95-.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка е: "Доставка на автомобилни части за нуждите на "В и К" ООД - Габрово" по пет обособени позиции". Обособените позиции са подробно описани в образеца за ценово предложение, изготвен от възложителя - Приложение № 2, достъпно в профила на купувача, посочен по-горе.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34640000

Описание:

Автомобилни части


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

според заявките на възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

складова база на "ВиК" ООД в град Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ИЗИСКВАНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕТО 1. Срок на доставката – един работен ден, считано от заявката на възложителя, изпратена по телефон, факс или електронна поща на изрично посочено от изпълнителя лице. В случай, че поръчаната част не е налична в складова база в България срокът за доставка е 5 работни дни от датата на заявката. 2. Изпълнителят да има действащ магазин на територията на град Габрово, за което участниците представят доказателства. 3. Предложените цени да бъдат франко склада на възложителя в град Габрово, без включен ДДС. 4. Плащането от страна на възложителя се извършва в срок до 10-то число на месеца, следващ месеца, за който се извършва плащането, срещу издадена данъчна фактура. 4. Участникът поема гаранция за доставените стоки не по-малка от гаранцията на производителя. 5. Срокът на договора за доставка (търговска продажба) е една година, считано от датата на неговото сключване. 6. Подробни условия за изпълнението на поръчката се съдържат в проекта за договор за изпълнение на обществената поръчка- Приложение № 3, достъпно на профила на купувача, посочен по-горе.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/01/2016 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците изготвят ценовите си предложения съобразно образец, изготвен от възложителя - Приложение № 2, достъпно в профила на купувача. Предложената цена по всяка от обособените позиции представлява общият сбор от предложените единични цени. Офертите на участниците следва да бъдат изготвени съобразно изискванията на чл.101в от Закона за обществените поръчки и да съдържат: Попълнена оферта по образец - Приложение № 1, попълнено ценово предложение по образец - Приложение № 2 и доказателства за наличието на магазин в град Габрово ( нотариален акт, договор за наем, разрешение за ползване на сграда и други). Участниците могат да подават оферти за една, няколко или всички обособени позиции. Възложителят сключва договор за изпълнение на поръчката с участника, предложил най-ниска цена за съответната обособена позиция. Офертите ще бъдат отворени на 29.01.2016г. от 10.00 часа в административната сграда на дружеството в град Габрово, бул.„Трети март“ № 6. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до административната сградата на дружеството.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/01/2016