BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД, бул. Васил Левски № 54, За: Роман Райчев, Република България 1142, София, Тел.: 02 9885905, E-mail: sbrnk@rehabilitation.bg, Факс: 02 9876121

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://nkrehabilitation.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://nkrehabilitation.bg/profil-na-kupuvacha/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на медицински колаген и медицински гел за извършване на лечебна магнитофореза. Продуктите се доставят във флакони или ампули с различна разфасовка съгласно техническата спецификация. Подробно описание на характеристиките, на които трябва да отговарят продуктите, предмет на поръчката, се съдържа в техническата спецификация. Предметът на поръчката не е разделен на обособени позиции и участниците трябва да представят оферта за всички редове от техническата спецификация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33140000

Описание:

Медицински консумативи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

До 50 000 лева без включен ДДС на годишна база съгласно заявени количества от Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Филиали на СБР - НК ЕАД

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участникът да притежава разрешение за търговия на едро с медицински изделия по ЗМИ или еквивалентно; 2. Участникът да притежава сертификат за внедрена система за управление качеството по EN ISO 9001 или еквивалентен с обхват еднакъв или сходен с предмета на поръчката. 3.Оферираните продукти да имат нанесена СЕ маркировка. 4. Участникът да е оторизиран от производителя / производителите на предлаганите продукти. Оторизацията да е със срок на валидност най-малко до 30.11.2016 г. 5. Участникът е длъжен да представи каталози, брошури или други материали, от които да е видно съответствието на предлаганите продукти с изиксванията на Възложителя. Срок на договора: 12 месеца Срок за изпълнение на доставките: най-много 14 (четиринадесетдесет) календарни дни от заявка. Срок на валидност на офертата: не по-малко от 120 (сто и двадесет) календарни дни от крайния срок за подаване на оферти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Класирането на офертите, които отговарят на изискванията на Възложителя, ще се извърши въз основа на предложения от участниците сбор на единичните цени на отделните редове от Техническата спецификация.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация е налична в Профила на купувача на възложителя - http://nkrehabilitation.bg/profil-na-kupuvacha/. Източник на финансиране: собствени средства на възложителя. Всяка оферта трябва да съдържа минимум: 1. Данни за лицето, което прави предложението (по образец). 2. Техническо предложение (по образец), заедно с приложена Сравнителна таблица за съответствие (по образец) и с каталози, брошури или други материали, от които да е видно съответствието на предлаганите продукти с изискванията на възложителя 3. Ценово предложение (по образец) заедно с приложена Таблица с единичните цени (по образец). 4. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП – по образец. 5. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП – по образец. 6. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще бъдат предложени на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители – по образец. 7. Декларация по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици - по образец. 8. Разрешение за търговия на едро с медицински изделия по ЗМИ или еквивалентно - оригинал или заверено от участника копие; 9. Сертификат за внедрена система за управление качеството по EN ISO 9001 или еквивалентен с обхват еднакъв или сходен с предмета на поръчката – оригинал или заверено от участника копие. 10. Сертификат или декларация от производителя за нанесена СЕ маркировка - оригинал или заверено от участника копие. 11. Документ, издаден от производител или официален дистрибутор, доказващ правото на участника да доставя предлаганите продукти - оторизация, договор за дистрибуция или друг подходящ документ. В случай, че се представя документ от лице, различно от производителя, участникът е длъжен да представи доказателства за връзката между издателя на документа и производителя на съответния продукт. Документът се представя в оригинал или нотариално заверено копие. Документът трябва да е валиден най-малко до 30.11.2016 г. 12. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, в случай че офертата не е подписана от законен представител. Място за получаване на офертите: гр. София, бул. Васил Левски № 54. Отварянето на офертите ще се проведе на 18.11.2015 г. от 15:00 часа, в гр. София, бул. Васил Левски № 54, ет. 3.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/11/2015