BG-Хасково

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и Канализация ЕООД, ул. Сакар 2, За: Станислава Желева, Р България 6300, Хасково, Тел.: 038 501601, E-mail: praven@vik.haskovo.com, Факс: 038 665484

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.vikhaskovo.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на нови хоризонтални, вертикални и потопяеми помпени агрегати за нуждите на „Водоснабдяване и Канализация” ЕООД, гр. Хасково. Помпите са за внедряване във водоснабдителните системи, експлоатирани от Възложителя, с цел водоснабдяване на населени места с питейна вода, същите трябва напълно да съответстват на техническата спецификация и изискванията на Възложителя, описани в документацията за участие.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42122000, 43134100

Описание:

Помпи
Потопяеми помпи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставката на помпени агрегати ще се осъществява по заявки в случаи на възникнала експлоатационна необходимост. Възложителят не се задължава с минимални количества за периода на договора и по отделните заявки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Хасково

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

- Участникът следва да е сертифициран за дейността по ISO 9001:2008 на производителите на предлаганите помпи и на участника, когато не е производител, или еквивалент. - Участникът следва да представи Декларация за съответствие от производителя за предлаганите помпи, придружена с всички нормативно изискуеми сертификати и удостоверения и/или протоколи от изпитвания в съответствие със Закона за техническите изисквания към продуктите и нормативната уредба, за изпълнение изискванията на Европейска регулация 640/2009 и Еко Директива 2005/32/EO – Държавен вестник бр. 41 от 01.06.2010 г. Постановление 101, т. 6 и Европейска регулация 547/2012 и Директива 2009/125/EO – Държавен вестник бр. 43 от 14.05.2013 г. Постановление 105, т. 14 за: . Всички водоснабдителни сухи помпи с двигатели с мощност 7,5-375 кВ трябва да са оборудвани с мотори клас на ефективност IE3 минимум от 01.01.2015 г. или IE2 . Всички водоснабдителни сухи помпи трябва да са с хидравлика с индекс на минимална хидравлична ефективност MEI0.4 от 01.01.2015 г. - Всички потопяеми многостъпални помпи с номинален диаметър 4“ и 6“ трябва са с хидравлика с индекс на минимална хидравлична ефективност MEI0.4 от 01.01.2015 г. - Участникът следва да представи за всички помпени агрегати каталози или листове с технически данни на български език с информация за: . Технически параметри: дебит, напор, мощност, обороти, кпд, смукателна височина, др, . Характерни криви за дебит – напор, мощност, кпд, смукателна височина;др. . Габаритни и присъединителни размери; Офертата трябва да съдържа минимум следната информация: • Представяне на участника – /Приложение 1/; • Ценово предложение – в лева, без ДДС с включени мита, такси, транспортни и други разходи франко централен склад на възложителя - /Приложение 2/. Да се предложат и цени в лева без ДДС с включени транспортни и други разходи за всички предлагани от участника помпени агрегати по каталог, а не само за определените за оценяване. • Техническо предложение - /Приложение 3/; • Гаранционен срок - За всички помпени агрегати минималният гаранционен срок да е не по-кратък от 2 /две/ години. За всички помпи да се предлага сервизно обслужване (в т.ч. ремонт) – гаранционно и следгаранционно - /Приложение 3/; • Копие на сертификат за внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент – валиден към момента на подаване на офертата. Обхватът на сертификацията да съответства на предмета на поръчката и/или сходен; • Декларация за съгласие за участие като подизпълнител /в случай, че ще се използва такъв/ – Приложение 5. Приложенията са част от документацията за участие и са предоставени на разположение на сайта на Възложителя - раздел "профил на купувача".

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

- предлагана цена - 80 точки - избор на работна точка и съответствие с техническите изисквания - 20 точки Методиката за определяне на комплексната оценка е подробно описана в документацията за участие.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички документи се представят на български език или в официален превод, и следва да бъдат заверени от участника с гриф „ВЯРНО С ОРИГИНАЛА“, подпис и мокър печат. Офертата се изготвя в един екземпляр. Същата следва да се представи в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощено от него лице, лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или по куриерска фирма. Оферти, изпратени по пощата в предвидения срок, но получени от Възложителя след неговото изтичане, или подадени лично след изтичане на срока, или подадени в срок но са в незапечатан или в плик с нарушена цялост – се считат за ненадлежно подадени и не се приемат от Възложителя, а незабавно се връщат на подателите им. Тези обстоятелства се отбелязват във входящ регистър. Пликът с офертата трябва да бъде надписан с предмета на поръчката и участника. Възложителят предоставя пълен достъп до документацията на следния интернет адрес: http://www.vikhaskovo.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/10/2015