BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. Елисавета Багряна 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 151, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://profile.registryagency.bg//.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

2. Предмета на поръчката е „Засраховка на сградите на АВ; застраховки Каско, Гранжданска отговорност и Злополука на местата в МПС на служебните автомобили на АВ“ Обособена позиция №1: “Застраховане на всички сгради, предоставени за безвъзмездно управление на Агенцията по вписвания” Обособена позиция № 2: “Застраховане на 16 бр. служебни автомобили, собственост на Агенцията по вписвания” Участниците могат да подават оферти за една или повече обособени позиции. Необходимостта от провеждането на обществената поръчка е с оглед правилното управление, разпореждане и ползване на движимата и недвижима собственост на Агенция по вписванията, в съответствие с разпоредбите на Закона за държаната собственост, Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост и Закона за движение по пътищата, както и изтичането на застраховките на автомобилите – собственост на агенцията („Каско” и „Гражданска отговорност”) и застраховка „Имущество” на сградите предоставени безвъзмездно за управление. На застраховане подлежат 16 бр. служебни автомобили и 18 бр. сгради (части от сгради), предоставени на Агенция по вписванията за безвъзмездно управление и включени в баланса й на обща стойност – 33 664 064.04 лв.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66515000, 66514110

Описание:

Услуги по застраховане на щети или загуби на имущество
Услуги по застраховане на сухопътни превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срок - една година считано от 00.00 ч. 18.07.2015 г. На застраховане подлежат 16 бр. служебни автомобили и 18 бр. сгради (части от сгради), предоставени на Агенция по вписванията за безвъзмездно управление и включени в баланса й на обща стойност – 33 664 064.04 лв. Обособена позиция 1 – обща стойност 9 000 лв. без 2% данък по ЗДЗП, Обособена позиция 2 – обща стойност 11 000 лв. без 2% данък по ЗДЗП.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За участниците не следва да са налице: 1. Обстоятелства по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим 2. Обстоятелствата по чл. чл.55, ал.7 и чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП При сключване на договора избраният изпълнител представя документи по чл. 101е, ал. 2 от ЗОП Участниците следва: 1. Да има представителства в страната, минимум в окръжните градове, за което да се приложи съответен списък; 2. Да има ликвидационни центрове в страната и да приложи съответен списък; 3. Да има сключени договори за извършване на автосервизни услуги – доверени сервизи, минимум в окръжните градове, за което да се приложи съответен списък. 4. Да притежават разрешение за извършване на застрахователна, презастрахователна или застрахователна и презастрахователна дейност на територията на Република България. При подписване на застрахователните полици, класираният за изпълнител участник представя документ за удостоверяване липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1, декларация по чл. 47, ал. 5 и Общи условия сключените застраховки, които стават неразделна част от застрахователните полици. При противоречия между общите условия и заложените с техническите спецификации такива с предимство се ползват заложените с техническите спецификации.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/07/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - http://profile.registryagency.bg// Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 45 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отваряне на офертите, подадени за участие в процедурата, ще се проведе на 17.07.2015 г. от 11:00 часа в сградата на Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" № 20, ет. 3. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/07/2015