BG-с. Венец

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП ДЛС ПАЛАМАРА към СИДП ДП Шумен, с. Венец, общ. Венец, обл. Шумен, ул. Кирил и Методий 17, За: адв. Дилян Нанев, България 9751, с. Венец, Тел.: 05343 2049, E-mail: dls.palamara@dpshumen.bg, Факс: 05343 2047

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://dlspalamara.dpshumen.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://dlspalamara.dpshumen.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка чрез покупка по заявка на прогнозни количества боя, спрей, разредител и други материали необходими за маркиране, измерване и извозване на дървесина във връзка с осъществяване стопанската дейност на ТП ДЛС „Паламара“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44800000

Описание:

Бои, лакове и маджуни


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Периодична доставка по заявка, както следва: 1. Алкидна боя за маркиране на дървесина – жълта, червена, синя, бяла, осигуряваща лесно нанасяне, нисък разход при ползване, трайно покритие и устойчивост на атмосферни условия- в разфасовки от 1л.; 2 Спрей за маркиране на дървесина – червен, син, жълт, зелен въс флакони от 200 мл. до 500 мл. осигуряващ лесно нанасяне, нисък разход при ползване, трайно покритие и устойчивост на атмосферни условия; 3. Маркираща креда за суха и влажна дървесина, опаковка от по 12 бр. - осигуряваща лесно нанасяне; 4. Разредител за алкидна боя представляващ бистра, прозрачна, лесно подвижна течност без механични примеси, неразтворим във вода, съдържащ еднородна смес от органични разтворители – в опаковка от 0.300 л.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

4500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с. Венец, общ. Венец, обл. Шумен, ул. Кирил и Методий 17

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ НА ПОРЪЧКАТА: Периодична доставка по заявка, както следва: 1. Алкидна боя за маркиране на дървесина – жълта, червена, синя, бяла, осигуряваща лесно нанасяне, нисък разход при ползване, трайно покритие и устойчивост на атмосферни условия- в разфасовки от 1л.; 2 Спрей за маркиране на дървесина – червен, син, жълт, зелен въс флакони от 200 мл. до 500 мл. осигуряващ лесно нанасяне, нисък разход при ползване, трайно покритие и устойчивост на атмосферни условия; 3. Маркираща креда за суха и влажна дървесина, опаковка от по 12 бр. - осигуряваща лесно нанасяне; 4. Разредител за алкидна боя представляващ бистра, прозрачна, лесно подвижна течност без механични примеси, неразтворим във вода, съдържащ еднородна смес от органични разтворители – в опаковка от 0.300 л. СРОК И МЯСТО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКАТА: 1. Срок на действие на договора: една година от подписването му. 2. Срок на доставка: доставката следва да се извърши в срок не по – дълъг от 3 (три работни дни) след заявката но Възложителя 3. Срок на валидност на предложението - 90 дни от крайният срок за депозиране на оферти. 4. Място на доставката: Административна сграда на ТП ДЛС "Паламара" намираща се с. Венец, общ. Венец, обл. Шумен, ул. "Кирил и методий" № 17, с включени транспортни разходи за доставка. ИЗИСКВАНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА: 1. Пределно стойност на доставката в размар на 4500 лв. без вкл. ДДС франко място на доставката; 2. Доставките ще се изпълняват по поръчка от Възложителя, според нуждите му в момента на заявката, до опрадаления максимален финансов ресурс от 4500 лв. без вкл. ДДС франко място на доставката, за която сума Възложителят сключва договор. Заявката ще се извършва по електронен път или по телефон и ще се потвърждава с писмена заявка изпратена по пощата или предена лично. ИЗТОЧНИК И НАЧИН НА ФИНАНСИРАНЕ - Финансиране от стопанската дейност на териториалното поделение. Стойността на доставката се заплаща в левове по банков път с платежно нареждане, съгласно условията на договора в 15 /петнадесет/ дневен срок след издаване на фактурата от изпълнителя на доставката. Фактурата играе роля на приемо - предавателен протокол. Дължимите суми са в левове, платими по банков път с платежно нареждане, съгласно условията на договора. КВАЛИФИКАЦИОННИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ – Изпълнител може да бъде всяко физическо лице или търговец по смисъла на Търговския закон, както и техни обединения издадена от компетентен орган. Копия от документите удостоверяващи горните обстоятелства се представят заедно с останалите изискуеми документи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/04/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Класиране на кандидатите. Крайното класиране на кандидатите се извършва на основание на предложената от същите ОБЩА КРАЙНА ЦЕНА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ – В ЛЕВА, БЕЗ ВКЛЮЧЕН ДДС. На първо място се калсира кандидатът предложил НАЙ-НИСКА ОБЩА КРАЙНА ЦЕНА Източник на финансиране - стопанската дейност на стопанството Дата на отваряне на офертите 07.05.2015 г. от 10:00 в деловодството на административната сграда на ТП ДЛС "Паламара" в с.Венец, на ул. "Кирил и Методий" 17 Гаранция за участие не се внася. Гаранция за добро изпълнение е в размер на 3% от стойнпостта на услугата и се внася при подписване на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/04/2015