BG-Батак

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Батак, пл. "Освобождение" № 5, За: Елена Михайлова, Р. България 4580, Батак, Тел.: 03553 2021, E-mail: mncplt_batak@abv.bg, Факс: 03553 2030

Място/места за контакт: Община Батак

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.batak.bg.

Адрес на профила на купувача: www.batak.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изготвяне на функционален анализ на всички структури и дейности на общинската администрация в община Батак чрез Единната методология за провеждане на функционален анализ на държавната администрация и Оптимизация на дейностите на общинската администрация”, по проект “Повишаване на ефективността на общинската администрация на Батак, чрез анализ и оптимизация”, финансиран по Оперативна програма “Административен капацитет”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71620000

Описание:

Услуги, свързани с анализи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършване на функционален анализ чрез прилагане на Единната методология за провеждане на функционален анализ на държавната администрация на всички структури на общинската администрация Това е основната дейност по проекта, посредством която ще се направи изследване и оценка на релевантността на функциите, ефективността и ефикасността от дейността на общинската администрация, с оглед постигане на специфичната цел, формулирана по подприоритет 1.1, а именно оптимизация на структурата и организационно развитие с оглед повишаване ефективността и ефикасността. Оптимизация на дейностите на общинската администрация. Чрез тази дейност ще реализират предложените по дейност 2 промени за оптимизиране на функциите с оглед по-добро разпределение на функциите между звената в администрацията и постигане на по-висока ефективност, ефикасност и икономичност от дейността.Ще се разработи пакет вътрешни правила и процедури. Ще се разработят/усъвършенстват вътрешните правила, регламентиращи функциите, организацията и структурата на общинската администрация, както и Стратегия за организационно развитие на общинска администрация и Наръчник за управление на функциите на общинска администрация.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

53500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Администрация на община Батак, град Батак

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всички изискванията за изпълнение на поръчката са подробно описани в документацията за участие. Изискванията към предмета на обществената поръчка са определени въз основа на изискванията на Проект “Повишаване на ефективността на общинската администрация на Батак, чрез анализ и оптимизация” и потребностите на Възложителя по отношение на обхвата и съдържанието на изработките, предмети на обществената поръчка. Участникът следва да представи резултатите от изпълнението на тази обществена поръчка, които включват протоколи удостоверяващи изпълнението с приложени копия на документи в съответствие с техническото си предложение и изискванията на публичната покана и на приложенията към нея. Няма да бъдат оценявани офертите на участници за изпълнение на обществената поръчка, които: 1. представят повече от едно техническо предложение в офертата им или представят техническо предложение, което съдържа едно или повече предложения, които не са в съответствие с посочените изисквания към предметите на обществената поръчка; 2. стесняват тематичния обхват техническите спецификации за дейности 2 и 3 от Проект “Повишаване на ефективността на общинската администрация на Батак, чрез анализ и оптимизация”. 3.представят техническо предложение което не отговаря на изискванията на възложителя. 4.предлагат краен срок за изпълнение след 20 април 2015 г. 5.предлагат цена, по-висока от: 53 500 лв. без ДДС и 64 200 лв. с вкл. ДДС, в това число по-високи цени от заложените максимални цени за отделните поддейности.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/01/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/01/2015