BG-Кърджали

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД, бул."Беломорски" №53, За: Снежана Карагьозова, Р България 6600, Кърджали, Тел.: 0361 68241, E-mail: hospital_kj@abv.bg, Факс: 0361 68295

Място/места за контакт: МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.hospital-kj.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.hospital-kj.com/procurement/view/59.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата поръчка е избор на доставчик на течни горива чрез зареждане на бензиностанция за нуждите на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” АД гр.Кърджали”. Общата прогнозна стойност на поръчката е до 66 000,00лв. без вкл.ДДС Договорът с избраният изпълнител се сключва за срок до 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата на подписване. Плащанията ще се извършват веднъж месечно в срок до 60 /шестдесет/ календарни дни след фактуриране на съответния отчетен период, след представяне от Изпълнителя на фактура – оригинал за извършена доставка. Към издадените фактури ще бъдат прилагани описи, съдържащи следните данни: • номер на магнитната карта, • регистрационен номер на автомобила, • дата и час на зареждане, • № на касовия бон, • търговския обект – бензиностанция /адрес и номер/, • количество и вид на зареденото гориво, • стойност на зареденото гориво, коригирана със стойността на съответната търговска отстъпка. Срок на валидност на офертата - 120 /сто и двадесет/ календарни дни включително от крайния срок за получаване на офертите. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 и декларация за липсата на обстоятелствата почл.47, ал. 5 от ЗОП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000

Описание:

Горива


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

- Дизелово гориво – 9000 литра; - Бензин А-95 H – 19 000 литра; Количествата са ориентировъчни и не пораждат задължение за МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” АД гр.Кърджали да ги закупи в прогнозния обем, т.е. може да закупи по-малко или по-голямо количество от посоченото.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Търговските обекти на Изпълнителя.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставяното дизелово гориво трябва да отговаря на изискванията за качество съгласно Приложение № 2 към чл. 6, т. 2 от Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол. Доставеното бензиново гориво трябва да отговаря на изискванията за качество съгласно Приложение № 1 към чл. 6, т. 1 от Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол. Документи доказващи техническите възможности на участника за изпълнение на поръчката: 1. Участникът следва да представи Декларация за съответствие съгласно чл. 10, ал. 2 и чл. 12, ал. 2 и ал. 4 от Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол, удостоверяващи, че предлаганите от него горива съответстват на изискванията за качество по чл. 6 и на определенията по § 1, т. 1 - 7 от цитираната Наредба. 2. Участникът следва да удостовери произхода на горивата, които разпространява на територията на Р. България като представи действащ договор с производител или разпространител, или вносител за дистрибуция на горивата, предмет на настоящата поръчка. 3. Участникът следва да представи Списък - Декларация на търговските обекти (бензиностанции) на участника – собствени или наети, на територията на Р. България, с възможност за зареждане чрез магнитни карти за безналично плащане и предлагащи всички видове течни горива, предмет на поръчката. Участникът трябва да разполага минимум с един търговски обект (бензиностанция) - собствен или нает, на територията на Община Кърджали, с възможност за зареждане чрез магнитни карти за безналично плащане и предлагащи всички видове течни горива, предмет на поръчката. 4. Участникът следва да представи декларация – свободен текст, че посочената в ценовото предложение на участника търговска отстъпка в лева /от стойността без ДДС на всеки литър заредено гориво/ е предложена и съобразена с официално обявените цени в търговските обекти (бензиностанции) към 10.11.2014г., като в декларацията се посочат тези цени. Търговската отстъпка да се представи до вторя знак след десетичната запетая. Участниците прилагат: 1.Заявление за участие в процедурата – по образец; 2.Представяне на участника – по образец; 3.Нотариално заверено пълномощно в случай, че документите са подписани от лице, различно от законния представител на участника – в оригинал или във формата на нотариално заверено фотокопие; 4.Декларация чл.47, ал.9 от ЗОП за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП – по образец. 5.Декларация, че участника приема условията на процедурата и условията на проекто - договора – по образец; 6.Техническо предложение – по образец; 7.Ценова оферта – по образец; 9. Декларация за участие на подизпълнител. 10. Декларация за съгласие на подизпълнителя. 11. Списък на представените документи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/11/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата, поставена в запечатан непрозрачен плик с посочен предмет на поръчката, адрес за обратна кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес, следва да бъде представена в деловодството на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД – гр.Кърджали, бул. ”Беломорски” № 53/ в указания в поканата срок и час. Допълнителна информация и документи свързани с изпълнението на поръчката могат да бъдат получени на посочения интернет адрес на възложителя: http://www.hospital-kj.com/procurement/view/59

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/11/2014