Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД, ул. "Прилеп" №33, За: Андрей Марков - ръководител отдел "Сигурност" - по техническата част и за огледи - тел.0882 100265, по условията - Л. Георгиева тел. 0888 630 137, Република България 9010, Варна, Тел.: 0882 100265, E-mail: vikvarna@abv.bg, Факс: 052 740031

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vikvarna.com.

Адрес на профила на купувача: http://vikvarna.com/bg/profile/1.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Обслужване и техническа поддръжка на съществуващи охранителни системи, поддръжка на системи за контрол на достъп и изграждане на нови охранителни системи на обекти на територията на Варненска област, обслужвани от “Водоснабдяване и канализация – Варна” ООД” Поръчката включва: 1. обслужване и техническа поддръжка на съществуващи охранителни системи на обекти, подробно описани в таблица 1 – 83 бр.; 2. техническа поддръжка на съществуващи охранителни системи и системи за контрол на достъп, подробно описани в таблица 2 – 15 бр.; 3. изграждане на нови охранителни системи на обектите, подробно описани в таблица 3 – 3 бр., както и на други такива, необходимостта от охрана на които възникне по време на срока за изпълнение на поръчката. Забележка: Таблици №№ 1,2 и 3 са неразделна част от документацията за участие, публикувана на профила на купувача на Възложителя, посочен по-горе.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79711000, 45312200

Описание:

Услуги чрез сигнално-охранителни системи
Работи по инсталиране на сигнално-охранителни известителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност на поръчката – до 66 000 лева без ДДС, за срок на изпълнение – 2 години, считано от 05.06.2014 г. Брой и вид на обектите - съгласно графата "Кратко описание" на настоящата покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

обекти на територията на Варненска област, обслужвани от Възложителя

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Годишната стойност за охрана на обектите със СОТ (обектите от таблица 1) не бива да надвишава 20 000 лева без ДДС, т.е. месечната стойност за охрана на обектите (сборът от месечните абонаменти на обектите от таблица 1) не трябва да надхвърля 1666 лева без ДДС; Ценови предложения, които водят до надхвърляне на тези стойности, няма да бъдат оценявани и участникът ще бъде отстранен. 2. Стойността на техническата поддръжка на обектите (таблици 1, 2 и новоизградени), както и на дейностите по изграждане на нови обекти /невключени в таблица 3/ се заплаща на база анализ с цени за материали/части и показатели на ценообразуване съгласно офертата на Изпълнителя, като цената на материалите/частите се доказва чрез прилагане на заверени копия на документи за закупуването им. Месечният абонамент на новоизградени обекти, невключени в таблица № 3 се определя като средно-аритметична стойност на месечните абонаменти по т. 1 от ценовото предложение на участника, избран за изпълнител. 3. Изграждането на нови обекти се извършва след получаване на възлагателно писмо. 4. Начин на плащане – в лева, по банков път, въз основа на извършената работа за предходния месец, съгласно ценовото предложение на участника, определен за изпълнител на поръчката. Плащането ще се извършва в срок до 30 /тридесет/ дни, след датата на получаване на фактура. 5. Срок за изпълнение на поръчката – 2 години, считано от 05.06.2014 г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

а) Оценка по технически показател “Време за реакция до обектите с изграден СОТ” – макс. 10т. б) Оценка по показател “Стойност на месечен абонамент за охрана на обекти с изграден СОТ” (т.1 от ценовото предложение) – макс. 40т. в) Оценка по показател “Показатели на ценообразуване за поддръжка и изграждане на обекти” (т.2 от ценовото предложение) – макс. 20т. г) Оценка по показател “Стойност за изграждане на новите обекти /таблица 3/” (т.3 от ценовото предложение) – макс. 20т. д) Оценка по показател “Стойност на месечен абонамент за охрана на новоизградените обекти /таблица 3/” (т.3 от ценовото предложение) – макс. 10т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/05/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на участника трябва да съдържа задължително следните документи (информация), поставени в папка: 1. Данни за участника: • Наименование на участника; • Адрес на управление; • Адрес за кореспонденция; • Представляващ участника (трите имена, длъжност) • телефон, факс, електронен адрес 2. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; 3. Декларация (свободен текст), в която участникът декларира, че отговаря на следните минимални технически изисквания за изпълнение на поръчката: 1. Наличие на изградени 1.3. радио-мониторинг център за обработка на сигнали от СОТ системи; 1.4. GSM-мониторинг център за обработка на сигнали от СОТ системи; 2. Разполага със следното минимално техническо оборудване: 2.1. пет броя автопатрулни екипа, снабдени със стационарни и преносими радиостанции; 2.2. един моторизиран екип /с автомобили, мотори, микробуси и др./, снабден с преносима радиостанция; 2.3. един брой аварийно-технически автомобил /оборудван/; 2.4. GPS контрол на местонахождението и движението на автопатрулните екипи в реално време и архивиране за период от 3 месеца; 4. Валиден лиценз за ползване на радио честота, издаден от Комисията за регулиране на съобщенията – заверено от участника копие; 5. Валиден лиценз за частна охранителна дейност по чл. 5, ал. 1 т. 2 от ЗЧОД, относим към предмета на поръчката – въоръжена охрана – физическа защита на обектите на Възложителя, чрез мобилни групи за противодействие и сигнално-охранителна техника – заверено от участника копие; 6. Декларация (свободен текст), че участникът разполага с техническа възможност за изграждане при необходимост на нови обекти, охранявани чрез СОТ. 7. Техническо предложение – по образец 8. Ценово предложение – по образец "ВиК - Варна" ООД предоставя пълен достъп до публичната покана, условия и образци на интернет адреса - профил на купувача, посочен в раздел I.1 от настоящата покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/05/2014