BG-Монтана

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" АД гр.Монтана, ул."Сирма войвода" 2, За: Светла Миланова и Димитрина Илиева, България 3400, Монтана, Тел.: 096 306881, E-mail: mbalmont@net-surf.net, Факс: 096 307554

Място/места за контакт: МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" АД гр.Монтана

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbalmontana.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbalmontana.com/page/show/54.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на вентилационна система

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42520000

Описание:

Оборудване за вентилация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Финасов ресурс : 33 779.72 /тридесет и три хиляди седемстотин седемдесет и девет 0.72 / лева с включено ДДС. Начин на плащане: Плащането ще се извършва по банков път, отложено в срок до 60 дни след датата на доставката и монтажа, въз основа на издадена фактура и съставена приемо-предавателна форма.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ „Д-р Стамен Илиев” АД, гр. Монтана , ул. „Сирма войвода ” № 2

NUTS:

BG312

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Предложенията на участниците трябва да отговарят на изискванията посочени в Приложение №3 - Техническа спецификация от Документацията за възлагане на обществена поръчка обявена на адрес : http://www.mbalmontana.com/page/show/54.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Предлагана цена – К1 - 60 точки ; Гаранционен срок – К2 - 20 точки ; Срок на доставка – К3 - 20 точки .

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/04/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят осигурява пълен достъп до настоящата документация на адрес : http://www.mbalmontana.com/page/show/54. За да бъдат разгледани, оценени и евентуално – приети, офертите трябва да отговарят на следните изисквания и да имат най-малко следното съдържание: 1. Идентификационни данни за лицето, което прави предложението с прилагане на ЕИК или удостоверение за актуално състояние от съответния публичен регистър в оригинал или във формата на заверено от участника копие; 2.Нотариално заверено пълномощно в случай, че офертата е подписани от лице, различно от законния представител на участника – в оригинал или във формата на нотариално заверено фотокопие; 3. Техническо предложение за изпълнение на поръчката съдържащо: 3.1. Списък на основните договори за доставки на стоките, обект на поръчката, изпълнени през последните 3 години (2011, 2012 и 2013г.) от участника, включително стойностите, датите и получателите; 3.2. Проспекти, каталози, сертификати, спецификации от производителя, и други документи, доказващи съответствието на стоките със спецификацията на възложителя – Приложение №2 от документацията за участие – във формата на заверени от участника фотокопия; 3.3. Срок за изпълнение на доставките – не по-голям от 20 календарни дни от сключването на договора; 3.4. Техническата спецификация на предложението и се представя на хартиен носител ; 3.5. Гаранционният срок не може да бъде по-малък от 24 месеца; 3.6. Начин на плащане: Плащането ще се извършва в срок до 60 дни след доставката въз основа на издадена фактура и приемно-предавателна форма ; 3.7. Срок на валидност на офертата – не по-малък от 30 календарни дни, считано от крайната дата за подаване на офертите ; 4. Сведения за участника – Приложение № 6; 5. Декларация за приемане клаузите на проекта на договора – Приложение № 7; 6. Проект на договора, подписан и подпечатан от участника на всяка страница - Приложение № 5; 7. Ценово предложение – Приложение № 4.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/04/2014