Версия за печат

BG-Плевен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и Канализация" ЕООД, Ул."Сан Стефано" 25, За: Недко Симов Нешев - Икономист "Обществени поръчки", България 5800, Плевен, Тел.: 064 889838; 087 8330178, E-mail: op@vik-pleven.com, Факс: 064 889866

Място/места за контакт: Отдел "Инвестиции и обществени поръчки"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-pleven.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-pleven.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на лабораторни консумативи по спецификация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15994200 (BC25, KA11, QB44) , 33696500 (BC25, KA11, QB44) , 33698100 (BC25, KA11, QB44) , 33793000 (BC25, KA11, QB44) , 38000000 (BC25, KA11, QB44)

Описание:

Филтърна хартия (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )
Лабораторни реактиви (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )
Микробиологични култури (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )
Стъклени изделия за лабораторна употреба (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )
Лабораторно, оптично и прецизно оборудване (без стъклени изделия) (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозните количества по отделни Позиции (1 - 149) са посочени в спецификацията в профила на купувача.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

35000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЛИПВ и ЛИОВ в ПСОВ Плевен - до с.Божурица

NUTS:

BG31

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срок на плащане след доставка - минимум до 30 дни. Плащане - по банков път. Срок на доставка след заявка: максимум до 40 дни. Начин на образуване на цената - в лева за без ДДС , франко мястото на извършване . Срок на валидност на офертите - 1 година. Срок на изпълнеие на доставките - 1 година. Гаранция за изпълнение на договора -3% от прогнозната стойност, изчислена на база прогнозните количества от спецификацията. Доставките ще се изпълняват на отделни партиди след писмени заявки от Възложителя. Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Удостоверение за актуално състояние, издадено от Агенция по вписванията. 2. Подробни данни за подателя на офертата: наименование, факс, адрес , лица и телефони за кореспонденция, банка, BIC, IBAN. 3. Ценова оферта, подписана и подпечатана от податетеля - на хартиен и оптичен носител. 4. Срок на доставка след заявка. 5. Срок на плащане след доставка. 6. Документ, удостоверяващ че подателя на офертата е оторизиран представител на производителя на предлаганите консумативи..7. Документ, потвърждаващ съответствието на реактивите с регламента REACH. 8. Документ, че реактивите са със степен на чистота GR за прилагането им в работа по ISO стандартите. 9. Документ за внедрена функционираща система за управление на качеството /акредитация на подателя на офертата. Продуктите от спецификацията, за които е посочен каталожен номер са предназначени за работа със опрделена апаратура. или метод за изпитване. Консумативите трябва да са придружени с информационни листове за безопасност на български език, сертификат за качество, да са в оригинална заводска опаковка с обявен срок на годност. Производителят/доставчикът на СМ/ССМ да предостави данни за компетентността си в съответствие с ISO Guide 34 и ISO Guide 35 или съгласно БДС EN ISO / IEC 17 025 в случаите, когато стойностите на ССМ се определят чрез калибриране. Съдържанието на сертификата/свидетелството на ССМ е необходимо да съответства на изискванията на ISO Guide 31 «Изисквания към сертификата и етикета на сравнителния материал (СМ)», а на национално ниво - раздел ІV на Указания за изграждане на национална система за сертифицирани сравнителни материали, издадени от Българския институт по метрология, 2007г. Предлаганите консумативи трябва да отговарят точно на спецификацията от образеца на ценовата оферта на Възложителя, публикувана в профила на купувача.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/04/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана и образец на ценова оферта със спецификация могат да бъдат изтеглени от профила на купувача - www.vik.pleven.com / публични покани. Представените оферти трябва да бъдат запечатани в непрозрачен плик с надпис, задължително съдържащ: името на фирмата подател, телефон, факс и предмета на офертата Класирането ще се извърши поотделно за всяка една Позиция (1 - 149) от спецификацията. Всички документи на чужд език да се представят в комплект с официален превод на български език от лицензиран преводач. Всички копия от документи трябва да са ясно четливи и да са заверени с надпис "вярно с оригинала", подпис и печат.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/04/2014