Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване - Дунав" ЕООД, ул."Сливница" №3А, За: Даниела Димитрова, Р. България 7200, Разград, Тел.: 0889 600974, E-mail: mtsdunav@abv.bg, Факс: 084 662207

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: dunav-rz.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Наименование на поръчката: „Доставка на месингова арматура” /позиция № 1 – Сферични спирателни кранове с и без изпразнител; Позиция № 2 - Резбови възвратни клапи и филтри. Пълно описание на предмета на поръчката и на обособените позиции - в документацията за участие, публикувана на интернет адреса на Възложителя в раздел "Обществени поръчки"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42130000 (QB44)

Описание:

Кранове, клапани и подобни устройства (Относно вода )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Не може да се определи предварително.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

25000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

склад на Възложителя в гр. Разград, ул. "Свети Климент" №100

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Арматурата да отговаря на изискванията на Закона за техническите изисквания към продуктите и Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти; 2. Всяка доставка се извършва след писмена заявка на Възложителя; 3.Транспортирането трябва да обезпечава предпазването на стоките от повреда; 4. Доставките се извършват от Изпълнителя (или за негова сметка) до склада на Възложителя – гр. Разград, ул. ”Свети Климент” №100; 5. Срок за доставка – не по-дълъг от 5 /пет/ работни дни, считано от датата на заявка; 6. Всяка доставка се придружава от следните документи: данъчна фактура; приемо-предавателен протокол; 7. Участниците да отговарят на изискванията на чл.47 от ЗОП; 8. Участниците да са производители или дистрибутори на производители; 9. Участниците да осигурят гаранционно обслужване на доставяните стоки, за минимум 48 месеца, считано от датата на приемане на стоката по съответната заявка. Гаранционната поддръжка да включва безплатна подмяна на продуктите. В случай, че дефектиралите стоки в рамките на срока на договора са повече от 2% от броя на доставените стоки, възложителят има право да прекрати договора и да откаже референция за добро изпълнение на изпълнителя; 10. Участниците да представят необходимите документи в съответствие с изискванията на Възложителя 11. Методика за оценка на офертите: Позиция №1 - "Икономически най-изгодна оферта" Позиция №2 - "Най-ниска цена" Други изисквания - в документацията за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предложена цена 2. Резултати от механични и хидравлични изпитвания

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие е достъпна на интернет адреса на Възложителя в раздел "Обществени поръчки"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2014