Версия за печат

BG-с. Ветрино

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ветрино, ул. "Г.С. Раковски" №24, с. Ветрино, общ. Ветрино, обл. Варна, За: Мария Пенчева - гл.специалист в отдел "МИРЕ", Република България 9220, с. Ветрино, Тел.: 05161 8942, E-mail: oppo@abv.bg, Факс: 05161 2139

Място/места за контакт: ул. "Г.С. Раковски" №24, с. Ветрино, общ. Ветрино, обл.Варна

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.vetrino.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.vetrino.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за строителство на обект „Основен ремонт на поликлиника в УПИ І , кв. 45 в с.Ветрино”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поликлиниката в с.Ветрино е бивша болница с родилен дом, въведена в експлоатация през 1950 год., от 1972 година се използва като здравна служба - поликлиника. Сградата е разположена в парцел с излаз на две улици, представлява масивна двуетажна сграда със сутеренен етаж с обща разгъната площ от 712.80 кв. метра. Изградена е без ж.б. елементи – основите са от каменна зидария, етажите с тухлена зидария 38 см и 25 см, междуетажна конструкция с гредоред и дюшеме, покрива е с дървена конструкция, скатен и покрит с керемиди. Стълбищата и междуетажните площадки са изградени от стоманобетон. Настоящия ремонт запазва предмета на дейност, като сградат се обновява в съответствие с действащата нормативна уредба. Изграждат се нови ж.б. плочи. Ще бъдат обособени лекарски кабинети, манипулационна, чакалня, стая за почивка и лаборатория. Предвидени са два санитарни възела, единият от които е за инвалиди. Функционално сградата се обслужва от две стълбищни клетки. Ще се направи ремонт на В и К и ел. инсталациите.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

68000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с.Ветрино, община Ветрино

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са подробно описани в Техническото задание

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

І. Ценово предложение - с тежест 70 т. ІІ. Срок за изпълнение на поръчката - с тежест 10 т. ІІ. Гаранционен срок - с тежест 20 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/10/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Община Ветрино предоставя пълен свободен достъп по електроенен път на документацията за участие в процедурата, която може да бъде намерена на интернет адреса на Възложителя -секция "Икономическо развитие" от падащо меню "Обществени поръчки /Профил на купувача/", посочен по-горе в настоящата покана. При сключване на Договор определения за изпълнител участник следва да представи документи издадени от компетентен орган за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и Декларация за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/10/2013