Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Български институт по метрология, бул." Д-р Г. М. Димитров"№ 52 Б, За: Петя Банева,Георги Генчев, Р. България 1040, София, Тел.: 02 9702707; 02 9702764;064 680138, E-mail: p.baneva@bim.government.bg;, Факс: 02 9702777

Място/места за контакт: бул. " Д-р Г.М. Димитров" № 52 Б и гр.Плевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bim.government.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bim.government.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществената поръчка по чл. 14, ал. 5 т. 1 ЗОП представлява извършване на текущ ремонт по смисъла на чл. 151, ал. 1 т. 4 ЗУТ на помещения на първи етаж на сградата на БИМ в гр. Плевен, кв. „Сторгозия” , "Главна дирекция "Мерки и измервателни уреди" съгласно Предварителна количествена сметка Приложение 1, за който не се изисква разрешение за строеж.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно предварителна количествена сметка - Приложение 1.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

5600 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Плевен, кв. "Сторгозия", сектор Плевен към Главна дирекция "Мерки и измервателни уреди" на БИМ

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно предварителна количествена сметка към настоящата покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/10/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се подава в запечатан, непрозрачен, с ненарушена цялост плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика се посочва адрес за кореспонденция, телефон, факс и по възможност електронен адрес; Удостоверение за актуално състояние или единен идентификационен код – за българско юридическо лице, документ за регистрация на чуждестранно лице съобразно националното му законодателство, а когато участникът е физическо лице - копие от документ за самоличност. Копие от удостоверение за регистрация/пререгистрация, издадена от компетентен съд/Агенция по вписванията, не по-рано от 6 месеца от датата на депозиране на офертата. Доказателства за икономическо и финансово състояние чл. 50, ал. 1, т. 2 от ЗОП, в т.ч. : Годишния финансов отчет или някоя от съставните му части за 2012 г. Списък на договорите за ремонт/строителство, изпълнени през 2012 г., придружен от препоръки за добро изпълнение ; Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, 2 и 5 ЗОП; Предварителна количествена сметка - Приложение № 1, подписана от участника, удостоверяващ, че е запознат; Техническа оферта за изпълнение на поръчката, в съответствие с изискванията на Възложителя Приложение № 2; Предлагана цена в лева без ДДС, съгласно образец Приложение № 3 към поканата; Срок на валидност на офертата - най-малко 90 /деветдесет/ дни, считано от крайния срок за подаване на офертите; Документацията за участие е публикувана на сайта на Българския институт по метрология (БИМ) www.bim.government.bg , раздел "Профил на купувача (Обществени поръчки)".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/10/2013