Версия за печат

BG-Плевен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и Канализация" ЕООД, Ул."Сан Стефано" 25, За: Недко Симов Нешев - Икономист "Обществени поръчки", България 5800, Плевен, Тел.: 064 889837, E-mail: op@vik-pleven.com, Факс: 064 889866

Място/места за контакт: Отдел "Инвестиции и обществени поръчки"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-pleven.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-pleven.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на електроматериали по Позиции: 1. Електроматериали ниско напрежение. 2. Електроматериали средно напрежение..

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31200000 (BC25, KA11)

Описание:

Уреди за разпределение и управление на електричество (На партиди , За водоразпределителни дружества )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Не може да се определи предварително. Електроматериалите ще се доставят според конкретната необходимост.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Централен склад, гр.Плевен, ул."Г.М.Димитров" 76

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Удостоверение за актуално състояние, издадено от Агенция по вписванията. 2. Подробни данни за подателя на офертата: наименование, факс, адрес , лица и телефони за кореспонденция, банка, BIC, IBAN. 3. Ценова оферта, подписана и подпечатана от подателя. 4. Срок на редовна доставка след заявка. 5. Срок на аварийна доставка след заявка. 6. Срок на плащане след доставка. 7. Гаранционен срок. 8. Сертификат за внедрена система за качество по ISO 9001 на производителя. 9. Сертификат за внедрена система за качество по ISO 9001 на участника. 10. Декларация от участника, че предлаганите от него електроматериали отговарят точно на техническите спецификации на Възложителя. Срок на плащане след доставка - минимум до 30 дни. Плащане - по банков път. Срок на редовна доставка след заявка - максимум до 5 дни. Срок на аварийна доставка след заявка - максимум до 24 часа. Гаранционен срок - минимум 18 месеца. Начин на образуване на цената - в лева без ДДС, франко склада на Възложителя в гр.Плевен. Срок на валидност на офертите - 1 година. Срок на изпълнеие на доставките - 12 месеца. Гаранция за изпълнение на договора - 600 лева за Позиция №1; 300 лева за Позиция №2. Доставките ще се изпълняват на отделни партиди след писмени заявки от "В и К" ЕООД Плевен. Технически спецификации: Предложените за доставка електроматериали трябва да отговарят на действащите в страната стандарти и да се доставят в оригинална заводска опаковка. предложените за доставка електроматериали трябва да отговарят на посочените в спецификацията параметри относно напрежение, номинален ток и др.; предложените за доставка електроматериали да са с маркировка са съответсвие СЕ.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/10/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана и образец на ценова оферта със спецификация на електроматериалите могат да бъдат изтеглени от профила на купувача - www.vik.pleven.com / публични покани. Количествата, посочени в спецификацията са ориентировъчни и служат само за образуване на цената, по която ще се извърши оценката и класирането на участниците. В договора за изпълнение на обществената поръчка няма да бъдат заложени количества, а само единични цени. Представените оферти трябва да бъдат запечатани в непрозрачен плик с надпис, задължително съдържащ името на фирмата подател, телефон, факс и предмета на офертата.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/10/2013