Версия за печат

BG-Раковски

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА РАКОВСКИ, пл. "България" № 1, За: Мариета Димитрова - Гл. юрисконсулт на Община Раковски, Република България 4150, Раковски, Тел.: 03151 2369, E-mail: oa@rakovski.bg, Факс: 03151 2361

Място/места за контакт: гр. Раковски, Община Раковски, Област Пловдив, пл. "България" № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.rakovski.bg.

Адрес на профила на купувача: www.rakovski.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на фабрично нов или употребяван трактор - челен товарач с кофа

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

16700000

Описание:

Трактори


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1 (един) брой нов или употребяван трактор - челен товарач с кофа

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33334 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Раковски

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически изисквания към трактора: - тракторът трябва да е с дизелов двигател с мощност не по-малка от 80 (осемдесет) конски сили - начин на задвижване - колесна форма - скоростна кутия - ръчна, блокаж на задния диференциал или 4 х 4 - прикачен инвентар - челен товарач с кофа - навесна система за прикачване на ремарке и инвентар - хидравлично кормилно управление - метална кабина (остъклена, с шумо- и топлоизолация), с отопление и вентилация Изисквания за качество: Тракторът трябва да отговаря на изискванията за целогодишна експлоатация при всякакви климатични условия, да има добри експлоатационни характеристики - външен вид, вътрешен интериор и др.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

К 1 - Предложена цена - тежест 60 т. К 2 - Срок за доставка в работни дни - тежест - 40 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/07/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите на участниците се входират в деловодството на Община Раковски, пл. "България" № 1. Образците към настоящата публична покана са на разположение на участниците на сайта на Община Раковски. Съдържанието на офертата трябва да бъде представено в запечатан, непрозрачен плик с ненарушена цялост, върху който трябва да се посочи: наименованието на участника, пълен адрес за кореспонденция, телефон, факс, e-mail и описание на поръчката по Раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са неразделна част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени с гриф: "вярно с оригинала", печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителна власт, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или изрично упълномощени за това, за което следва да бъде приложено нотариално заверено пълномощно. Офертата трябва да съдържа следното минимално съдържание: 1. Изчерпателен списък на приложените документи 2. Удостоверение за актуално състояние или ЕИК; документ за регистрация на чуждестранно лице съобразно националното му законодателство, а ако е физическо лице - копие от документ за самоличност 3. Документ за регистрация по ДДС, ако участникът има такава регистрация 4. Попълнен образец на офертата с данни за лицето, което прави предложението: пълно наименование на фирмата, ЕИК, седалище и адрес на управление на дейността и други данни, съгласно образеца 5. Документ, от който да е видно, че участникът е производител или представител на марката, с която кандидатства. Трябва да бъде представен сертификат за производство на трактора. 6. Договор с лицензиран сервиз в гр. Пловдив или областта за поддръжка на трактора 7. Техническо предложение за изпълнение на поръчката по образец; приложени технически данни и характеристики на трактора, снимков материал и гаранционни условия (минимум една година без оглед на изминатите километри) 8. Ценова оферта по образец - предложената цена трябва да е еднократна и обща за предвидената доставка, в която да са калкулирани всички разходи - такси, мита, транспорт и други до местополучаването в гр. Раковски.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/07/2013