BG-Девня

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Девня, бул."Съединение" №78, За: инж.Нели Павлова, Република България 9162, Девня, Тел.: 0519 47060, E-mail: oos1@devnya.bg, Факс: 0519 47012

Място/места за контакт: град Девня

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.devnia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.devnia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката: „Доставка на кошчета за битови отпадъци за нуждите на Община Девня” Предметът на поръчката включва доставка на 10 /десет/ броя паркови кошчета и 6 /шест/ броя единични кошчета, които ще бъдат предназначени за разделно събиране на отпадъци. Изпълнението на отделните видове и количества съдове ще се възлага поотделно с възлагателни писма.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39224340

Описание:

Кошчета за боклук


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът на поръчката включва доставка на 10 /десет/ броя паркови кошчета и 6 /шест/ броя единични кошчета, които ще бъдат предназначени за разделно събиране на отпадъци.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1300 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Девня

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кошчетата, предназначени за събиране на битови отпадъци трябва да са метални и поставени на стойка. За шестте броя кошчета, предназначени за разделно събиране на отпадъци е необходимо да бъдат боядисани в различни цветове (2 бр.сини, 2 бр.зелени и 2 бр. жълти).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/05/2013 13:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие ведно с приложените към нея образци може да бъде изтеглена от интернет страницата на община Девня – www.devnia.bg «Профил на купувача». Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриер. Върху плика участникът посочва следната информация: • Наименование на предмета на обществената поръчка; • Възложител и адрес, посочен в Публичната покана, за представяне на офертата; • Име, адрес за кореспонденция на участника, телефон и по възможност - факс и електронен адрес. • Изрично предписание: “Да не се отваря преди разглеждане от страна на комисията”. Пликът трябва да съдържа три плика: плик №1 „Документи за подбор” – запечатан и непрозрачен плик №2 „Предложение за изпълнение на поръчката” - запечатан и непрозрачен плик №3 „Предлагана цена” – запечатан и непрозрачен. Извън трите плика участникът прилага Оферта – по образец.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/05/2013