BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева; Димитринка Сивенова, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126; 0559 29133, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на дейности по контрол и намаляване на популацията от бездомни кучета на територията на община Карнобат. Предвижда се извършване на следните видове дейности: залавяне и транспорт до определените за това места; обезпаразитяване - външно и вътрешно; кастрация на мъжки и женски кучета; осигуряване на упойки и консумативи за кастрацията; евтаназия; престой за един ден в приюта с включени храна, ток, вода, режийни; ваксинация против бяс; маркиране; чипиране вкл. чип и др.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

98380000

Описание:

Услуги, свързани с развъдници и пансиони за кучета


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството и обема на вълаганата поръчка зависи от броя обработени кучета и вида на извършените дейности.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

55000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

а)участникът да разполага със собствен или нает приют за безстопанствени животни на територията на община Карнобат; б)приютът да е съобразен с разпоредбите на Наредба № 41 от 10.12.2008 г. за изискванията към обекти,в които се отглеждат, развъждат и/или предлагат домашни любимци с цел търговия, към пансиони и приюти за животни; в)приютът да е регистриран в ОДБХ; г)участникът трябва да има поне едно подходящо за транспортиране на животни превозно средство, лицензирано съгласно чл. 163 от Закона за ветеринарномедицинската дейност. д)за осигуряване на здравните грижи за животните участникът трябва да има сключен договор за ветеринарномедицинско обслужване с регистрирано ветеринарно лечебно заведение или да разполага с такова в самия приют; е)срокът за изпълнение на поръчката е 31.12.2014 г., считано от датата на сключване на договора. ж)предвижда се гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 (три) % от прогнозната стойност на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/04/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката са предоставени на Интернет адреса, посочен в публичната покана. І.Изисквания към участниците: Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 30.04.2013 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Извършване на дейности по контрол и намаляване на популацията от бездомни кучета на територията на община Карнобат”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Доказателства за собствен или нает приют за безстопанствени животни на територията на община Карнобат. 5.Документ за регистрация в ОДБХ. 6.Списък на транспортните средства, с които разполага участника. Участникът трябва да има поне едно подходящо за транспортиране на животни превозно средство, лицензирано съгласно чл. 163 от Закона за ветеринарномедицинската дейност. 7.Сключен договор за ветеринарномедицинско обслужване с регистрирано ветеринарно лечебно заведение или доказателства, че разполага с такова в самия приют. 8.Оферта за изпълнение, включваща: цена за изпълнение на поръчката, без включен ДДС, срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, включително от крайния срок за получаване на офертите.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/04/2013