BG-Поморие

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ПГТ „Алеко Константинов”- гр. Поморие, гр. Поморие, ул. „Раковска” № 1, За: Михайл Кондакчиев-експерт „Инвеститорски контрол” – Община Поморие, България 8200, Поморие, Тел.: 0882 420152, E-mail: m_kondakchiev@abv.bg, Факс: 0596 25236

Място/места за контакт: гр. Поморие, ул. "Раковска" № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www. pomorie.bg.

Адрес на профила на купувача: http://pomorie.bg/category/2profil-kupuvach/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за основен ремонт на физкултурен салон и кабинети за професионална подготовка на ПГТ „Алеко Константинов”, гр. Поморие, УПИ 1, кв. 7. Предмет на предстоящата реконструкция е триетажната пристройка към основната сграда на ПГ по Туризъм „Ал.Константинов”, гр.Поморие. Връзката между двете сгради е решена с вътрешна стълбищна клетка. Носещата конструкция на пристройката е монолитна, стоманобетонна. Покривът е дървен, четирискатен с керамично покритие, а водоотвеждането е решено с олуци и водосточни тръби. Общото състояние на сградата е незадоволително.Необходимо е цялостно реновиране на пристройката състоящо се в мерки за достигането на една безопасна и комфортна среда на местообитаване.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45262000

Описание:

Други специализирани строителни и монтажни работи, без покривни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изпълнението на поръчката включва следните дейности: покривни работи, ремонт на плосък покрив на ниско тяло, подмяна на съществуваща дограма и топлосаниране на фасадите, подмяна на водопроводно отклонение за противопожарните табла, както и монтаж на нови такива, вътрешно-ремонтни работи, съгласно приложените количествени сметки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

199917 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Поморие, на територията на ПГТ „Алеко Константинов” ,1 УПИ, кв. 7

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участник в процедурата за възлагане на обществената поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техните обединения или сдружения, което отговаря на изискванията за възлагане на поръчка по ЗОП и предварително обявените условия по изискванията на Възложителя, публикувани в профила на купувача на адрес:http://pomorie.bg/category/2profil-kupuvach/.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценяването на офертите се извършва по критерия „Икономически най-изгодна оферта”

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес www.pomorie.bg. Място за подаване на офертите-гр. Поморие, ул. „Раковска” № 1 Офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен плик, като върху лицевата му страна е необходимо да посочите: наименование на поръчката, идентификационен номер на възложителя и името на подателя, както и точен адрес, телефон, факс и е-mail за връзка. Публичната покана, образец на офертата, проект на договор, пълно описание на обекта на поръчката и техническата спецификация към нея и образци на декларации са публикувани на профила на купувача на страницата на общината: http://pomorie.bg/category/2profil-kupuvach/

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/04/2013