Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Таня Кирилова, България 1000, София, Тел.: 02 9377311, E-mail: tkirilova@sofia.bg, Факс: 02 9377467

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" №3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

СЪПЪТСТВАЩИ ОБУЧЕНИЯ (ДВЕ) НА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РА, СО, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, ЧЛЕНОВЕ НА КОНСУЛТАТИВНИ СЪВЕТИ И НПО В ПРИНЦИПИТЕ И ИНСТРУМЕНТИТЕ ЗА КОНСУЛТИРАНЕ НА ПОЛИТИКИ И СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ ПО ПРОЕКТ „ЧРЕЗ ЕФЕКТИВНИ ПАРТНЬОРСТВА КЪМ УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ”, ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР А 10-13-14/10.02.2012Г. МЕЖДУ РЪКОВОДИТЕЛЯ НА УПРАВЛЯВАЩИЯ ОРГАН НА ОПАК И СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ПО ОП „АДМИНИСТРАТИВЕН КАПАЦИТЕТ” 2007-2013Г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

80500000

Описание:

Услуги по обучение


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Обучение за 70 участника за 2 дни (1 нощувка) 2. Обучение за 40 участника за 2 дни (1 нощувка)

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

19250 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

хотел минимум 4 звезди, извън София на разстояние от 20 до 60 км.

NUTS:

BG41

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнението на поръчката са подробно описани в Техническото задание (публикувано на интернет страницата на Столична община) Обученията ще се провеждат през месеците април/май 2013г. Изисквания към участниците в поръчката: 1.Всеки участник трябва да има опит в извършването на подобни услуги: през последните три години, считано до датата на подаване на офертата да е организирал минимум 2 обучения/конференции. 2. Всеки участник трябва да докаже, че разполага с екип от минимум две лица, които ще бъдат ангажирани и пряко отговорни за организацията на обученията на място. Всяко от лицата трябва да има професионален опит в областта на организирането и провеждането на минимум 2 (две) обучения и/или конференции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/03/2013 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. списък (свободен формат) на лицата,които ще бъдат ангажирани с организирането и провеждането на събитието с приложени: - документи, доказващи, професионален опит в областта на организирането и провеждането на конференции и/или обучения - декларации за ангажираност - автобиографии 2. списък (свободен формат) на изпълнените договори за сходни услуги, придружен от минимум две референции (към посочените договори) от работодател и /или възложител за провеждането/организирането на конференции и/или обучения 3. административни сведения (Образец №1) 4. ценово предложение (Образец №2) 5. предложение за изпълнение съобразно Техническото задание, с посочени името на хотела и начин на изпълнение Oбразци №1, №2 и Техническото задание са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки/Профил на купувача") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/03/2013