Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

София Тех Парк ЕАД, ул. "Славянска" 8 ( МИЕТ - приемна), За: Женина Жилева, РБългария 1000, София, Тел.: 02 9407507, E-mail: j.jileva@sofiatech.bg, Факс: 02 9871159

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofiatech.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofiatech.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на нова компютърна и офис техника, операционни системи и софтуерни пакети съгласно Техническа спецификация, по обособени позиции, както следва: 1) обособена позиция № 1 „Компютърна и офис техника – Приложение № 1; 2) обособена позиция № 2 „Операционни системи и софтуерни пакети“ – Приложение № 2. Информация за проекта. Настоящата обществена поръчка се възлага в рамките и във връзка с изпълнение на проект „Научно-технологичен парк“ по Договор за безвъзмездна финансова помощ с идентификационен номер BG161PO003-1.2.05-0001-С0001 по приоритетна ос 1 „Развитие на икономика, базирана на знанието и иновационните дейности” по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013“. Договорът за изпълнение на проекта е сключен между „София Тех Парк“ ЕАД, в качеството на бенефициент по проекта, и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма чрез Главна Дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност”, в качеството й на Договарящ орган на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013г.“ (ОП „Конкурентоспособност”). Основната цел на Приоритетна ос 1 на ОП „Конкурентоспособност” е насочена към подобряване на българската иновационна система чрез подкрепа за иновационната дейност и подобряване на про-иновативната инфраструктура. Приоритетна ос 1 е фокусирана върху подпомагане развитието на научно-изследователската и развойна дейност за и от предприятията, с цел укрепване на техния иновативен потенциал и изграждането на подходяща про-иновативна бизнес инфраструктура, която да укрепи връзката наука-бизнес. Специфичните цели на приоритетната ос включват: 1. Насърчаване на развойната дейност и внедряването на иновации в предприятията. 2. Защита на индустриалната собственост на българските предприятия и изследователски организации. 3. Развитие на благоприятна про-иновационна среда в подкрепа на бизнеса.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30000000, 48000000, 48620000

Описание:

Компютърни и офис машини, оборудване и принадлежности, с изключение на мебели и софтуерни пакети
Софтуерни пакети и информационни системи
Операционни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количество по обособена позиция № 1 „Компютърна и офис техника – съгласно Приложение № 1, с прогнозна стойност 46 000 лева и количество по обособена позиция № 2 „Операционни системи и софтуерни пакети“ – съгласно Приложение № 2 с прогнозна стойност 15 000 лева.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

61000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София; "София Тех Парк" ЕАД

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците в процедурата следва да отговарят на изискванията, предвидени в ЗОП и на посочените в документацията за участие. Офертата следва да включва предложение за доставка и по двете обособени позиции. 1. До участие ще бъдат допуснати само оферти, които са за доставка на компютърна и офис техника, операционни системи и софтуерни пакети с характеристики по Приложение № 1 и Приложение № 2, и отговарят на всички изброени в настоящата документация изисквания. 2. Участникът следва да разполага със собствена сервизна база или да има сключени договори за гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и ремонт на доставяната компютърна и офис техника. Обстоятелствата се доказват с декларация, сключени договори и/или други относими документи. 3. Участникът следва да достави и предаде компютърната и офис техниката с инсталирани операционни системи и приложен софтуер по Приложение № 2, позиция 1, 2, 3 и 4. Участниците в процедурата следва да представят към офертата документите (декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП, документи за технически възможности, техническо и ценово предложение и др.) и други документи, посочени в раздел III на документацията за участие. Образци на посочените документи, се съдържат в документацията, която е публикувана на интернет страницата на „София Тех Парк“ ЕАД на посочения в настоящата покана интернет адрес.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/02/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за възлагане на поръчката чрез публична покана е публикувана на посочения в раздел I на поканата интернет адрес. Допълнителна информация може да бъде получена от посоченото лице за контакт.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/02/2013