Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ямбол, ул."Г. С. Раковски" № 7, За: Мария Караиванова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 681311, E-mail: mkar435@gmail.com, Факс: 046 662247

Място/места за контакт: Община Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.yambol.bg.

Адрес на профила на купувача: www.yambol.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на далекосъобщителни услуги, чрез обществена далекосъобщителна клетъчна мрежа по стандарт GSM, с национално покритие от лицензиран оператор за необходимостта от комуникационно обслужване на Община Ямбол и специализирани доставки и услуги, свързани с тази дейност.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64200000

Описание:

Далекосъобщителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Първоначално при подписване на Договора операторът предоставя на потребителя 300 (словом: триста) СИМ карти с активирани услуги). Операторът осигурява предоставянето на услугите чрез включване в обществената си клетъчна електронна съобщителна мрежа.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на гр.Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Оферта може да бъде подавана от лице, което отговаря на изискванията на чл.67 от Закона за електронните съобщения.2.Срок за изпълнение на поръчката – 12 месеца; 3. Срокът на валидност на офертите е еднакъв за всички оференти и е 90 календарни дни, считано от крайния срок за подаването им; 4. Офертите, подадени за участие в обществената поръчка, следва да съдържат: 4.1. Оферта по образец на Възложителя. 4.2. Ценово предложение,по образец на Възложителя; 4.3. Копие от документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър (ЗТР), когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец. Когато не е представен ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, кандидатите или участниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат към своите заявления за участие или оферти и удостоверения за актуално състояние, като с представянето им не отпада задължението за представяне на документа за регистрация. Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени Физическите лица, участници в процедурата или включени в състава на обединения, представят заверено от тях копие на документа за самоличност;4.4.Копие от индивидуална лицензия за осъществяване на далекосъобщения чрез далекосъобщително подвижна клетъчна мрежа по стандарт GSM с национално покритие; 4.5. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1,т.1 и ал.5 от ЗОП, попълнени съгласно представения от Възложителя образец;4.6.Пълномощно (нотариално заверено) на лицата, подписали офертата, в случай че нямат представителни функции; 4.7. Удостоверение за покритие на GSM мрежата на кандидатите по територия на страната;4.8.Декларация свободен текст, съдържаща подробно описание на минималния набор от менажирани услуги; 4.9.Списък на всички представени документи, подписан от представляващия участника.5. Всеки участник може да представи само една оферта без варианти.6. Офертата се представя запечатана в непрозрачен плик в срока, определен в настоящата покана на адрес: гр. Ямбол, ул. „Г.С.Раковски” № 7, "Център за услуги и информация" в сградата на общинската администрация. 7. Документите, свързани с подготовката на офертата са публикувани на официалния сайт на община Ямбол, както следва: www.yambol.bg. 7. При сключване на договора, определеният за изпълнител следва да представи, документ издаден от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелства по чл. 47, ал.1, т. 1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Класирането на офертите се извършва по критерий "икономически най-изгодна оферта", при следните критерии: К-ценови критерий, с максимален брой точки 100 Т-техничекси критерий, с максимален брой точки 100 Комплексната оценка се определя по следната формула: КО = 0.60 х К + 0.40 х Т Ценовият критерий се състои от следните подпоказатели: Ц 1 - Месечна абонаментна такса – максимум 20 т;Ц 2 - Безплатни минути за национални разговори извън „затворената група“ – максимум 30т;Ц 3 - Цена на минута национален разговор към всички мрежи в страната (след изчерпване на безплатните минути)– максимум 40т;Ц 4 - Цена на минута за входящи и изходящи разговори в роуминг за страни от ЕС – максимум 5 т. и Ц 5 - Цена на минута за разговори към международни оператори по зони – максимум 5 т. (K= Ц 1 + Ц 2 + Ц 3 + Ц 4 + Ц 5); Техническият критерий се състои от следните подпоказатели: Тт - Покритие на GSM мрежата на кандидатите по територия на страната – максимум 20 т.; Тн - Осигуряване на web базирано приложение за безплатно ползване от Възложителя за срока на договора, осигуряващо on-line информация и менажиране на услугите, ползвани от Възложителя в реално време. Минималният набор от менажирани услуги следва да бъде: роуминг, voice-mail, data-пакети, кредитен лимит, СИМ статус, вътрешно-фирмени лимити, справка ползвател СИМ карта, справка ползвател мобилен апарат. Максимален брой точки – 40 и Тм – Срок за плащане на фактури – максимум 40 т.(Т = Тт + Тн + Тм)

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/01/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/01/2013