Версия за печат

BG-Троян

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"В и К Стенето" ЕООД, ул."Христо Ботев" № 213, За: Тонимир Стойчев Гечев, Република България 5600, Троян, Тел.: 0670 64297, E-mail: info@viktroyan.com, Факс: 0670 60245

Място/места за контакт: "В и К Стенето" ЕООД гр.Троян

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.viktroyan.com.

Адрес на профила на купувача: www.viktroyan.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на ваучери за храна за нуждите на "В и К Стенето" ЕООД - гр.Троян".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22450000

Описание:

Нефалшифицируеми печатни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на ваучери за храна за нуждите на "В и К Стенето" ЕООД - гр.Троян, съобразно периодични заявки за брой ваучери, в купюри с номинална стойност от 10 лева, със срок на валидност до 31.12.2013 г.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

64800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Троян, обл.Ловешка, ул."Христо Ботев" № 213 - "В и К Стенето" ЕООД

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно приложена документация. В процедурата може да участва всяко лице, което може да изпълни техническите и правни изисквания, част от документацията по процедурата – да има разрешение за осъществяване на дейност като оператор по смисъла и реда на чл.209 от Закона за корпоративното подоходно облагане и Наредба №7 от 09.07.2003г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване на дейност като оператор, осъществява такава дейност и е получил индивидуална квота за 2013 г. От участие в процедурата ще бъдат отстранявани участници, за които са налице обстоятелствата по чл.47, ал.2, т.1, 2, 2а, т.3, т.4, т.5 от ЗОП:1/кандидат/участник, който е в открито производство по несъстоятелност, или е сключил извънсъдебно споразумение с кредиторите си по смисъла на чл.740 от ТЗ, а в случай че кандидатът или участникът е чуждестранно лице – се намира в подобна процедура съгласно националните закони и подзаконови актове, включително когато неговата дейност е под разпореждане на съда, или кандидатът/участникът е преустановил дейността си; 2/ който е лишен от правото да упражнява определена професия или дейност съгласно законодателството на държавата, в която е извършено нарушението; 3/който е виновен за неизпълнение на договор за обществена поръчка; 4/който има задължения по смисъла на чл.162, ал.2, т.1 от ДОПК към държавата и към община, установени с влязъл в сила акт на компетентен орган, освен ако е допуснато разсрочване или отсрочване на задълженията, или има задължения за данъци или вноски за социално осигуряване съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен; 5/който има наложено административно наказание за наемане на работа на незаконно пребиваващи чужденци през последните 5 години;6/който е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл.313 от НК във връзка с провеждане на процедури за възлагане на обществени поръчки. От участие в процедурата ще бъдат отстраняван участник, представил оферта, която е непълна или не отговаря на предварително обявените условия на възложителя; участник, който не съответства на критериите за подбор, обявени от възложителя и част от приложената документация; участник, представил невярна информация за доказване на заявените от него данни и съответствието им с обявените от възложителя критерии за подбор; участник, който има неизпълнени или просрочени задължения към възложителя; участник, който участва под каквато и да е форма в офертата на друг участник.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1.Най-ниска цена – 60 т. 2.Брой търговски обекти на територията на Община Троян, в които се приемат ваучерите за храна – 40 т. Методиката на оценяване на кандидатите е, както следва: П=П1+П2 Където: П-краен резултат от сбора на показателите П1 – „най-ниска цена”, представляваща най-ниския размер на комисионата за отпечатване, обслужване и доставка, която не включва номиналната стойност на ваучерите, в проценти, и се представя като число с най-много два знака след десетичната запетая. Максимален брой точки получава участникът, предложил най-нисък процент на комисионата. За останалите участници П1 се изчислява по формулата: П1= (Цена минимална : Цена предложена) х 60 П2 – „брой търговски обекти на територията на Община Троян, в които се приемат ваучерите за храна”. Максимален брой точки получава участникът, предложил най-голям брой търговски обекти на територията на Община Троян, в които се приемат ваучерите за храна За останалите участници П2 се изчислява по формулата: П2= (Предложен брой обекти : Максимален брой обекти) х 40

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/02/2013 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от публичната покана е документацията за обществената поръчка, която може да бъде получена безплатно от кандидатите в Центъра за обслужване на клиенти на Дружеството в гр.Троян, ул.”Христо Ботев” № 213 до 15.00 на 11.02.2013г., или изтеглена от профила на купувача в същия срок. Срокът за получаване на офертите е до 15.00 часа на 18.02.2013г., като същите се подават до „В и К Стенето” ЕООД, в гр. Троян, ул.”Христо Ботев” №213 в Центъра за обслужване на клиенти, по пощата или чрез куриер, като възложителят не носи отговорност за закъснение при постъпване на офертите. Офертите ще бъдат разгледани на 19.02.2013г. от 09.00 часа в кабинета на управителя на „В и К Стенето” ЕООД, в гр. Троян, ул.”Христо Ботев” № 213.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/02/2013