Версия за печат

BG-Русе 7003

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Свободна зона - Русе" ЕАД, България, гр. Русе, бул. Тутракан 71, За: Весела Павлова, Нели Колева, Ивелина Новакова, България 7003, Русе 7003, Тел.: 082 880800, E-mail: trade@freezone-rousse.bg, Факс: 082 831112

Място/места за контакт: България, гр. Русе, бул. Тутракан 71

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.freezone-rousse.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.freezone-rousse.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на газ пропан - бутан за мотокарите на „Свободна зона - Русе” ЕАД”, при условията на Възложителя, описани подробно в документацията за участие в процедурата, която може да бъде изтеглена от "профила на купувача" на възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09122000

Описание:

Пропан и бутан


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката включва доставка чрез покупка на газ пропан – бутан на адрес гр. Русе, бул. „Тутракан” 71, не по-късно от 24 часа след подаване на заявка, зареден в бутилки от по 10 кг., собственост на Възложителя, които са специално предназначени за използване от мотокари. Прогнозното количество е 3860 кг. за предвиждания срок на договора. Доставките ще бъдат периодични, според нуждите на Възложителя. Плащането ще се извършва срещу издадена от Изпълнителя фактура, след доставката, по банков път или в брой на касата на „Свободна зона - Русе” ЕАД. Срок за който се предвижда да се сключи договора - 2 /две/ години.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

9500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Адреса на Възложителя - гр. Русе, бул. „Тутракан” № 71.

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата може да участва всяко физическо или юридическо лице, което представи изисканите от Възложителя документи по точка 3 от раздел ІІ от документацията, когато те удостоверяват съответствие със следните критерии за подбор: 1) За участниците да не са налице обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП; 2) Участниците да имат техническа възможност и обезпеченост за изпълнение на поръчката, изразяваща се във възможност да зареждат бутилки за газ пропан - бутан, специално предназначени за мотокари, всяка от по 10 кг., собственост на Възложителя, както и да извършват доставка на място на адреса на възложителя - гр. Русе, бул. „Тутракан” 71, не по-късно от 24 часа след подаване на заявка. При подписване на договора, участникът определен за изпълнител следва да представи в оригинал: 1) документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП за лицата изброени в чл. 47, ал. 4 от ЗОП; 2) декларация/и за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, подписана/и от лицата по чл. 47, ал. 4 от ЗОП, съобразявайки разпоредбата на чл. 47, ал. 6 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Офертите, допуснати до участие в процедурата, се оценяват и класират от длъжностните лица, определени от Възложителя, въз основа на критерия “най-ниска цена”, която е най-ниската средно-аритметична пазарна цена на газ пропан - бутан, изчислена въз основа на предоставените от участниците данни в техните ценови предложения. 2. За целите на оценяването и класирането на офертите, участниците посочват в ценовото си предложение пазарната цена на газ пропан - бутан (с включен ДДС и акциз) към първо число на месеците от януари до септември 2012 год. включително. 3. Средно - аритметичната пазарна цена на всеки участник се изчислява от длъжностните лица, определени от Възложителя. Участниците посочват само стойностите така както е по образец №2 за ценово предложение. 4. На първо място се класира участникът с най-ниска средно - аритметична пазарна цена на газ пропан – бутан. 5. В случай, че двама или повече кандидати получат еднаква най-ниска средно - аритметична пазарна цена, длъжностните лица, определени от Възложителя, провеждат публично жребий за определяне на изпълнител между класираните на първо място оферти. В този случай длъжностните лица следва да насрочат ден и час за жребия и да уведомят кандидатите, които ще участват в него.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/10/2012 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията може да бъде получена всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа в Деловодството на „Свободна зона - Русе” ЕАД, гр. Русе, бул. Тутракан № 71, ет.3, в срок до 23.10.2012 г. или да бъде изтеглена от интернет - страницата на Възложителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/10/2012