Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ "Света Анна" - София АД, ж.к.Младост 1, ул. "Димитър Моллов" № 1, За: Милена Сантова/ Диана Илиева, Република България 1750, София, Тел.: 02 9759011, E-mail: pravisti_sv.anna@abv.bg, Факс: 02 9759130

Място/места за контакт: ж.к.Младост 1, ул. "Димитър Моллов" № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sveta-anna.eu.

Адрес на профила на купувача: www.sveta-anna.eu.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на течен кислород за медицински цели за нуждите на УМБАЛ "Света Анна"- София АД, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя, приложена към документацията за участие в процедурата. Крайният срок на изпълнение на поръчката е 12 месеца от датата на сключване на договора при периодично извършващи се заявки в зависимост от потребностите на Възложителя. Срокът на доставка за всяка заявка не може да бъде по-дълъг от 24 часа /1 календарен ден/ от получаване на писмена заявка. Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено в срок не по- малък от 100 /сто/ календарни дни, след представяне на оригинална фактура, приемо-предавателен протокол, писмена заявка от Възложителя и сертификат за анализ на доставената партида по показатели изброени в техническата спецификация на Възложителя. Крайната цена включва всички разходи до краен получател УМБАЛ "Света Анна"- София АД.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

24100000 (BA07)

Описание:

Газове (Течен )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставката на течен кислород за медицински цели за нуждите на УМБАЛ "Света Анна"- София АД, се извършва съгласно количества заложени в техническата спецификация на Възложителя. Участниците подават само една оферта. Предлаганият течен кислород за медицински цели да отговаря на минималните изисквания заложени в спецификацията.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

УМБАЛ "Света Анна"- София АД

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертите на участниците да съдържат: 1. Удостоверение за актуално състояние /ЕИК/; 2. Декларация за срок на валидност на офертата (по образец); 3. Декларация за срок на доставка (по образец); 4. Декларация за начин на плащане (по образец); 5. Административни сведения (по образец); 6. Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (по образец); 7.Декларация за запознаване с условията на поръчката-подписан от участника (по образец); 8.Декларация за изпълнени договори за услуги, сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 години - 2009 г., 2010 г. и 2011 г., съдържаща списък с изпълнени основни договори с предмет, сходен на поръчката, доказващи успешното изпълнение на поне 2 подобни договора, включително предмет, възложител на услугата, стойност и период на изпълнение по договор (по образец); 9. Минимум 2 броя референции за добро изпълнение на договори с предмет, сходен на поръчката от предишни възложители/клиенти. Ако участникът е обединение, достатъчно е представяне на референции от страна на един от участниците; 10.Декларация, че доставките ще бъдат придружени със сертификат, за анализ на доставената партида по показатели изброени в техническата спецификация на Възложителя (свободен текст); 11.Ценово предложение (по образец); 12.Списък на документите, съдържащи се в офертата (свободен текст); 13.Разрешение за производство на течен кислород от ИАЛ. Всички посочени документи да се представят в оригинал или заверено от участника копие. Документите, които са на чужд език се представят и в официален превод на български език.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

"Цена"- К1 - 90 точки "Срок на доставка" - К2 - 10 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/10/2012 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в деловодството на УМБАЛ "Света Анна" - София АД в срок до 15,00 часа на 19.10.2012 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, ул. "Димитър Моллов" № 1. За участие в процедура по чл.14, ал.4, т.2 от ЗОП с предмет: Доставка на течен кислород за медицински цели за нуждите на УМБАЛ "Света Анна"- София АД. Достъп до документацията за участие ще бъде предоставен на всички заинтересовани участници на интернет сайта на Възложителя - www.sveta-anna.eu

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/10/2012