Версия за печат

BG-Костенец

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Костенец, ул. "Иван Вазов" № 2, За: инж.Валентин Терзийски - главен инженер на Община Костенец, Р България 2030, Костенец, Тел.: 07142 2308, E-mail: Kostenetz_adm@yahoo.com, Факс: 07142 3234

Място/места за контакт: Община Костенец

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kostenetz.com.

Адрес на профила на купувача: www.kostenetz.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Строителство на обект: „Ремонт пътни настилки на територията на Община Костенец”, включващ: Обект №1 - Ремонт и направа настилки и маркировка на паркинг при Община Костенец. Обект №2 - Ремонт, изкърпване и направа маркировка на пътни настилки от Републиканската пътна мрежа в регулационните граници на населените места в Община Костенец, съгласно технически задания на възложителя, публикувани в профила на купувача на адрес: www.kostenetz.com.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45233220

Описание:

Строителни работи по полагане на пътна настилка на други пътища


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Строителство на обект: „Ремонт пътни настилки на територията на Община Костенец”, включващ: Обект №1 - Ремонт и направа настилки и маркировка на паркинг при Община Костенец. Обект №2 - Ремонт, изкърпване и направа маркировка на пътни настилки от Републиканската пътна мрежа в регулационните граници на населените места в Община Костенец”, съгласно условия на възложителя, публикувани в профила на купувача на адрес: www.kostenetz.com.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30700 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Костенец

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да съдържа следните документи: 1. Документ за регистрация на участника и/или удостоверение за актуално състояние; декларации за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП; 2. Административни данни; 3. Списък на служителите с тяхната квалификация, придружен със списък-декларация за наличието на собствена или наета необходима механизация за извършване на този вид СМР; 4. Препоръки и/или списък на договорите за извършено строителство в тази сфера за последните 2 години; 5. Копие от баланс и ОПР за 2009 г., 2010 г. и 2011 г., или от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си. 6. Справка за годишния оборот на участника. 7. Копие от валидна към датата на подаване на офертата застраховка професионална отговорност в строителството. 8. Оферта, съгласно представения образец; 9. Парафиран на всяка страница проект на договор; 10. Удостоверение за липса на задължения към Община Костенец. Минимални изисквания: 1.Изпълнителя да има опит в изграждането на подобни по вид обекти; 2.Изпълнителят да разполага с необходимите специалисти; 3. Изпълнителя да разполага с необходимата техника – 1бр. асфалтополагач. В случай, че участникът участва като обединение (консорциум и др.), на изброеното минимално изискване трябва да отговаря обединението/консорциума като цяло. В случай, че участникът участва като обединение (консорциум и др.), изброените документи по т. 1, т. 5 и т. 10 следва да се представят от всеки член в обединението/консорциума, документа по т. 7 може да се представи и само от един член на обединението/консорциума, а документите по т. 2, т. 3, т. 4, т. 6, т. 8 и т. 9 се представят от името на обединението/консорциума. Ако участник е установен в друга държава, следва да представи декларация или удостоверение за наличието на горните обстоятелства от компетентните органи, съгласно националния му закон. Ако участник е установен в друга държава – членка на Европейския съюз, за удостоверяване на горните обстоятелства следва да представи еквивалентни документи за регистрация, издадени от държавата, в която е установен, съгласно нормата на чл. 49, ал. 3 от ЗОП. Образците на документи и указанията към участниците са публикувани в профила на купувача на община Костенец - www.kostenetz.com.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Цена за изпълнение на строителството с тежест - 70 точки. Срок за изпълнение на строителството с тежест - 10 точки. Опит в изграждането на подобни обекти с тежест - 10 точки Наличие на техника и специалисти за изпълнение на поръчката – 10 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/10/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/10/2012