Версия за печат

BG-Стара Загора

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Тракийски университет, Студентски град, За: Гергана Маламова, Република България 6000, Стара Загора, Тел.: 042 699270; 0885 888957, E-mail: malamova@uni-sz.bg, Факс: 042 672009

Място/места за контакт: Тракийски университет, Ректорат - ст. 218

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.uni-sz.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.uni-sz.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на химикали, тестове, китове, реактиви и други консумативи, обособени в 2 позиции. Доставките са в изпълнение на договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” към Министерството на образованието, младежта и науката. Договорът е сключен по схема за безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-3.3.06 „Подкрепа за развитието на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени”. Предстои определяне на изпълнители и сключване на договори за изпълнение на доставките по реда на чл. 101е от Закона за обществените поръчки. Не се предвижда авансово плащане. Окончателното плащане ще се извърши до 1 (един) месец от извършване на съответната доставка, удостоверено с двустранно подписан протокол, оригинал на фактура и всички други документи, доказващи доставката. Всяка отделна доставка е придружена с писмена заявка от страна на Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33690000

Описание:

Разни медикаменти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Разпределението на различните видове косумативи и необходимите количества са подробно описани в Техническото задание – Приложение № 1. Посочената стойност е без ДДС. Прогнозна стойност е 18758,00 без ДДС, като да позиция № 2 е 5790,00лв. без ДДС и за позиция № 7 - 12968,00лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

18758 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Стара Загора, Медицински факултет при Тракийски университет гр. Стара Загора, ул. Армейска № 11

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Всеки участник може да участва за една или повече обособени позиции. 2. Всеки участник трябва да са съобрази с посочените разфасовки на отделните консумативи и да предложи цена за такава разфасовка 3. Всеки участник трябва задължително да даде цена за всички изброени консумативи в отделната позиция, за която кандидатства. В случай, че не предложи цена на всички изброени в позицията консумативи, ще бъде отстранен. 4. Всеки участник задължително представя оферта, съдържаща следните документи: а) Ценова оферта по образец; б) Техническа оферта по образец; в) Декларации по образец; г) Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; попълва и подава всички образци на приложения, които са неразделна част от настоящата покана. 5. Всеки участник задължително представя каталог с производител на консумативите, които предлага. Представят се задължително и сертификати за изпитване и качестно на предлаганите консумативи. 6. При сключването на договора избраният изпълнител следва да представи документи, съгл. чл. 101е от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

до оценка на предложенията, ще бадът допуснати офертите, които напълно отговарят на изистванията на Възложителя

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/08/2012 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Настоящата покана с приложенията за попълване са качени в официалния сайт на Тракийски университет: www.uni-sz.bg, в основно меню „Профил на купувача”. 1. Офертата трябва да бъде адресирана до: Тракийски университет гр. Стара Загора, 6000 Студентски град. Пликът с офертата трябва да е представена (изпратена) от участника или от упълномощено от него лице, лично или с пощенска (куриерска) пратка с обратна разписка, в сградата на Тракийски университет гр. Стара Загора, на горепосочения адрес, до 12,00ч. на 21.08.2012г. 2. Оферта представена след изтичане на крайния срок, не се приема от Възложителя и се връща на участника. 3. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и факс и предмета на поръчката: “Доставка на реактиви, химикали, китове и други медицински консумативи, за нуждите на медицински факултет гр. Стара Загора в изпълнение на проект BG051PO001-3.3.06 „Подкрепа за развитието на докторанти, постдокторанти, специализанти и млади учени” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” към Министерството на образованието, младежта и науката”.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/08/2012