Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, ул. "Иван Вазов" № 3, За: инж. Екатерина Младенова, Р. България 1080, София, Тел.: 02 9324126, E-mail: kati_anml@abv.bg, Факс: 02 9800494

Място/места за контакт: отдел "Материално-техническо снабдяване"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bdz.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bdz.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на технически газове, хладилен агент и антифриз за нуждите на " БДЖ - Пътнически превози" ЕООД

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

24100000

Описание:

Газове


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на технически газове за нуждите на " БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, в т.ч. 2 620 куб.м. кислород, 850 кг ацетилен, 1 155 кг въглероден двуокис, 684 кг фреон R134а и 4 250 л антифриз. Доставката ще се осъществява по заявка на Възложителя, в срок до 5 /пет/ работни дни след получаване на заявката от Изпълнителя /по поща или по факс/. Транспортът и транспортните разходи за реализиране на доставките са за сметка на Изпълнителя. Обществената поръчка за доставка е делима на две обособени позиции: - първа обособена позиция: 2 620 куб.м. кислород, 850 кг ацетилен, 1 155 кг въглероден двуокис, 684 кг фреон R134а; - втора обособена позиция: 4 250 л антифриз.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата да съдържа: 1. Копие на документ с посочен ЕИК за юридически лица или еднолични търговци, или копие от документ за самоличност, когато участникът е физическо лице; 2. Копие от удостоверението за регистрация по ЗДДС/ идентификационен № по ДДС/. При липса на регистрация по ЗДДС, следва да се представи декларация за липса на регистрация - в оригинал. 3. Доказателства за техническите възможности, както следва: 3.1. Декларация, съдържаща списък на основните договори през последните три години, сходни с предмета на поръчката; 3.2. Образци на сертификати за качество на кислород, ацетилен, въглероден диоксид, фреон и антифриз, с доказан произход от производител. 4. Когато участникът не е производител, задължително представя оригинален документ /може и нотариално заверено копие/ от производителите на технически газове, хладилен агент и антифриз, договор или друг оторизиращ документ, доказващ правото на участника да предлага и извършва доставки на неговата продукция през 2012/2013 г. 5. Всеки участник може да представи оферта за една или за двете обособени позиции, но за цялото количество, определено за доставка по конкретната позиция. Доставените технически газове, хладилен агент и антифриз да бъдат придружени със сертификат за качество от завода-производител и да отговарят по качество на приложените към проекто-договора технически спецификации. 6. Нотариално заверено пълномощно на лицето, подписващо офертата /оригинал/ – представя се, когато офертата не е подписана от управляващия и представляващ участника съгласно актуалната му регистрация, а от изрично упълномощен негов представител. Пълномощното следва да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява участника в процедурата. 7. Срок и място за изпълнение на поръчката – в срок, не по-дълъг от 5 работни дни след получаване на писмена заявка от Възложителя, франко посочен в заявката наш склад на територията на РБългария - съгласно Приложение № 1. 8. Срок за плащане - след доставка на всяка партида в поделението –получател на Възложителя /в срок, не по-кратък от 30 дни/. 9. Предлагана цена, както и обща стойност /в отделен малък непрозрачен плик/, в съответствие с приложените към поканата образци на ценови оферти. За всяка обособена позиция се представя отделен плик с ценова оферта. 10. Срок на валидност на офертата - 90 /деветдесет/ дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. 11. Договор/ите с определения/те за Изпълнител/и участник/ци ще бъде/ат сключен/и при условията на приложения проект - приложение №2 към поканата. Всички копия на документи, които са представени в офертата, да бъдат заверени с гриф "Вярно с оригинала", подписани със син цвят и с печат на представляващия участник по търговска регистрация.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Цена - относителен дял 90%; 2. Срок на плащане /календарни дни/ - относителен дял 10%

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/08/2012 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Информацията и документите, съпровождащи поканата, са достъпни и налични на електронната страница на БДЖ - www.bdz.bg, раздел "Проекти и търгове". Офертата на участник, заедно с приложените към нея изискани документи, да се представи в запечатан непрозрачен плик с надпис: До "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД гр. София 1080, ул. "Иван Вазов" №3 Оферта за доставка на технически газове, хладилен агент и антифриз за нуждите на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, с посочена позицията /позициите/ за която /които/ представя оферта; точен адрес на подател, лице за контакт, факс, телефон за връзка. При сключване на договора, определеният за изпълнител участник следва да представи: 1.документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47 ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП - оригинали или нотариално заверени копия; 2. Гаранция за изпълнение на обществената поръчка - представляваща 3% от общата стойност на договора без ДДС, учредена в полза на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, със срок на валидност един месец след изтичане срока на договора. Гаранцията се представя в една от следните форми: неотменяема банкова гаранция в оригинал, със срок на валидност един месец след изтичане на срока на договора, или парична сума, внесена като депозит по банкова сметка на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД. Приложения: 1. Адреси за доставка на кислород, ацетилен, въглероден двуокис, фреон и антифриз в структурни звена на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД - Приложение №1 - 1 лист; 2. Показатели за оценка на предложенията – Приложение №5 - 1 лист; 2. Образец на „Оферта за участие в обществена поръчка с предмет: „Доставка на технически газове, хладилен агент и антифриз” за нуждите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД – Приложение №3 - 2 листа; 3. Образци на ценови оферти – Приложения №4а и №4б - 2 листа; 4. Проекто-договор - Приложение №2 - 5 листа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/08/2012