Версия за печат

BG-с. Ветрино

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

5

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

22.05.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000093458

BG331, ОБЩИНА ВЕТРИНО, Г. С. Раковски №24, За: мл. експерт Силвия Петрова, България 9220, с. Ветрино, Тел.: 05161 8942, E-mail: oppo_vetrino@abv.bg, Факс: 05161 2139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.vetrino.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.vetrino.bg/proc_vetrino.php?id=166&dr=0.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

41762.91 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Настоящата обществена поръчка включва възстановяване на осова хоризонтална маркировка по четвъртокласната пътна мрежа в община Ветрино с дължина 49,70 км, която да е в съответствие с: • Наредба №2 на МРРБ от 17.01.2001г. за сигнализацията на пътищата с пътна маркировка; • Наредба №3 от 16 август 2010г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците; • Техническата спецификация на АПИ 2014г; • БДС EN 1436:2007+А1:2009 – Материали за пътна обстановка. Експлоатационни характеристики на пътната маркировка или еквивалент. • БДС EN 1790 – Материали за пътна маркировка. Готови материали за пътна маркировка или еквивалент. • БДС EN 1423 – Светлоотразителни стъклени перли или еквиварент. Изискванията за изпълнение на настоящата обществена поръчка са представени в техническата спецификация на възложителя, неразделна част от документацията за обществена поръчка. Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, правата и задълженията на страните са подробно разписани в проекта на договора за възлагане на същата, неразделна част от документацията за обществена поръчка.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

34922100

Описание:

Пътна маркировка


Срок за получаване на офертите

08/06/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Документите, свързани с участието в поръчката, се представят от участника, или от упълномощен от него представител - лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, на следния адрес: ул. Г.С.Раковски No 24, община Ветрино, област Варна., деловодство. Документите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: а) наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; б) адрес за кореспонденция, телефон и по възможност - факс и електронен адрес; в) наименованието на обществената поръчка, за която се подава оферта; Не се приемат оферти, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или са в незапечатана опаковка или в опаковка с нарушена цялост. Когато към момента на изтичане на крайния срок за получаване на оферти пред мястото, определено за тяхното подаване все още има чакащи лица, те се включват в списък, който се подписва от представител на възложителя и от присъстващите лица. Офертите на лицата от списъка се завеждат в регистър. В тези случаи несе допуска приемане на оферти от лица, които не са включени в списъка. Отварянето на офертите от назначената от Възложителя комисия ще се извърши на 09.06.2020г. в 11:00 часа в Заседателната зала на Община Ветрино, с. Ветрино, ул. "Г. С. Раковски" №24. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или лица, които са упълномощени да присъстват на отварянето.

Дата на изпращане на настоящата информация

03/06/2020  (дд/мм/гггг)