Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОПИ-359

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.05.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121817309

BG411, Прокуратура на Република България - главен прокурор, бул. „Витоша“ 2, Съдебна палата, За: Габриела Павлова, България 1000, София, Тел.: 02 8036034, E-mail: gpavlova@prb.bg, Факс: 02 9633373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://prb.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/sybirane-na-oferti-s-objava-s-predmet-dostavka-226-1.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

46900 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на санитарно-хигиенни и почистващи материали, полиращи продукти и др. за нуждите на ВКП, ВАП, АГП, НСлС, Бюро по защита при главния прокурор и учебните и почивни бази на ПРБ“.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

39800000

Описание:

Почистващи и полиращи продукти


Срок за получаване на офертите

15/05/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Срок на договора – 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на сключване на договора с избрания изпълнител. Срок за доставка на заявените количества – до 10 (десет) календарни дни, считано от датата на получаване на заявка от страна на Възложителя или определено от него длъжностно лице. Конкретните доставки се определят чрез подаване на заявки от страна на Възложителя или от определено от него длъжностно лице. Заявките ще съдържат наименованието на конкретните артикули, техните конкретни количества и местата, на които следва да бъдат доставени. Заявките, ще бъдат подавани и доставяни поотделно, за посочените по-долу структурни звена, както следва: За Върховна касационна прокуратура, Върховна административна прокуратура, Администрация на главния прокурор, с място на доставка на адрес: гр. София, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата. За Национална следствена служба, с място на доставка на адрес: гр.София, бул. „ Д-р Г. М. Димитров“ № 42. Бюро по защита при главния прокурор, с място на доставка на адрес: гр. София, ул. „Майор Георги Векилски“ № 2. За учебна база „Боровец“, с място на доставка на адрес: к.к. Боровец, общ. Самоков. За учебен център „Трендафила“, с място на доставка на адрес: ПП „Витоша“ , УЦ „Трендафила“. За учебна база „Цигов чарк“, с място на доставка на адрес: обл. Пазарджик, гр. Батак. За почивен дом „Изгрев“, с място на доставка на адрес: обл. Варна, гр. Бяла, 9001, ул. “Хан Крум“ № 43. Предложената от участника цена задължително включва всички разходи по опаковането, транспортирането и доставката на предложените артикули до Възложителя. Посочените в техническите спецификации количества са прогнозни и могат да се коригират в хода на изпълнение на договора до размера на прогнозната стойност на поръчката. Възложителят не се ангажира да изчерпи всички прогнозни количества. Възложителят заплаща на Изпълнителя цена за всяка изпълнена доставка, съобразно единичните цени на стоките (артикулите), посочени в Ценовото предложение на Изпълнителя, в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата на подписване на двустранен приемо-предавателен протокол, удостоверяващ доставката на всички стоки, предмет на съответната заявка, и след представяне на оригинална фактура, като Изпълнителят съгласува текста на фактурата с Възложителя. Възложителят изисква гаранция за изпълнение на договора в размер на 4% (четири на сто) от стойността на договора без вкл. ДДС. Гаранцията за изпълнение може да бъдe представенa в една от формите, предвидени в чл. 111, ал. 5 от ЗОП. Условията и сроковете за задържане или освобождаване гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за обществена поръчка. Възложителят изисква солидарна отговорност от участниците в обединението – ако е приложимо. Възложителят изисква солидарна отговорност от участника, определен за изпълнител и третите лица, чиито ресурс е заявил, че ще ползва – ако е приложимо.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/05/2020  (дд/мм/гггг)