Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

ОПИ-327

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

21.04.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121817309

BG411, Прокуратура на Република България- главен прокурор, бул. Витоша 2, Съдебна палата, За: Гергана Чолакова, България 1000, София, Тел.: 02 8036035, E-mail: gcholakova@prb.bg, Факс: 02 9633373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): https://www.prb.bg/bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/sybirane-na-oferti-s-objava-s-predmet-otpechat-223.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

20000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Отпечатване на дневници, книги, регистри, пликове с лого, папки и други материали за нуждите на ВКП, ВАП, АГП, НСлС, почивните и учебни бази на ПРБ и Бюро по защита при главния прокурор"

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79810000

Описание:

Услуги по печатане на печатни изделия


Срок за получаване на офертите

07/05/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Договорът влиза в сила от датата на подписването му и е със срок на изпълнение 12 месеца. Срок за изпълнение на доставките: до 5 /пет/ работни дни от получаването на заявка от Възложителя, направена по електронна поща или на хартиен носител по поща или факс. Финансирането на поръчката е с бюджетни средства на Прокуратура на Република България. Възложителят заплаща цената на отпечатаните и доставени артикули по всяка конкретна заявка в срок до 10 работни дни при условията посочени в Обявата за ОП на стойност по чл. 20, ал. 3 ЗОП и проекта на договор. Възложителят изисква гаранция за изпълнение на договора в размер на 5 % от стойността на договора без ДДС. Гаранцията за изпълнение може да бъде представена в една от формите, предвидени в чл. 111, ал. 5 от ЗОП. Условията и сроковете за задържане или освобождаване гаранцията за изпълнение са уредени в договора за обществена поръчка. Възложителят изисква солидарна отговорност от участниците в обединението – ако е приложимо. Възложителят изисква солидарна отговорност от участника, определен за изпълнител и третите лица, чиито ресурс е заявил, че ще ползва – ако е приложимо. Участник, който предложи обща цена за изпълнение на поръчката надвишаваща определената прогнозна стойност ще бъде отстранен от участие в поръчката. Предложената от участника цена за изпълнение следва да включва всички разходи на изпълнителя за изпълнение на предмета на договора за обществена поръчка. Място за доставка: За Върховна касационна прокуратура, Върховна административна прокуратура, Администрация на главния прокурор, Учебна база „Цигов чарк“ – гр. Батак и Почивен дом „Изгрев“ – гр. Бяла, с място на доставка на адрес: гр. София, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата. За Национална следствена служба, с място на доставка на адрес: гр. София, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ № 42. За Бюро по защита при главния прокурор, с място на доставка на адрес: гр. София, ул. „Майор Георги Векилски“ № 2. Офертите се подават в Информационен център на Прокуратура на Република България на адрес: гр. София, бул. Витоша 2, Съдебна палата, партер, стая 79, Регистратура на Главен прокурор.

Дата на изпращане на настоящата информация

04/05/2020  (дд/мм/гггг)