Версия за печат

BG-Първомай

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

РД-10-8

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

11.03.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000471536

BG421, община Първомай, ул Братя Миладинови юг № 50, За: Надежда Желязкова, България 4270, Първомай, Тел.: 0336 62201, E-mail: obaparv@parvomai.escom.bg, Факс: 0336 62139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.parvomai.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.profilnakupuvacha.com/Профил%20на%20купувача%20на%20община%20Първомай,13619.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

88500 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Инженеринг – проектиране, авторски надзор и строителство по реализиране на строеж : Основен ремонт на ул. „Сребърна” в участък между ОТ о.т. 155 и о.т. 128 по КРП на гр. Първомай, обл. Пловдив“. Кратко описание: Целта на поръчката е избор на изпълнител/и за изпълнение на инженеринг, вкл изпълнение на следните основни дейности : проектиране за изготвяне на инвестиционен проект по смисъла на ЗУТ с обхват и съдържание съгласно изискванията, посочени в Техническите спецификации/техническото задание към поръчката; изпълнение на строителство/СМР в съответствие с предвижданията и изискванията на одобрения инвестиционен проект; упражняване на авторски надзор по време на строителството. Описаните дейности се отнасят към обект/строеж за основен ремонт на ул. „Сребърна” гр. Първомай, обл. Пловдив. Срокът за изпълнение е според предложения от участника в техническото предложение. Пълна информация относно предмета на поръчката, изисквания към строителството и др., се съдържат в техническите спецификации и цялостната документация - неразделна част от цялата поръчка, публикувани в профила на купувача на община Първомай. Срок за изпълнение, в т.ч.: -срок за изготвяне на инвестиционен проект : Предложеният срок не може да бъде по-дълъг от 30 /тридесет/ календарни дни . Срок за изготвяне и предаване на работния проект се счита периода от време, включващ : начало - датата на получаване на писмено уведомление (възлагателно писмо) от Възложителя за стартиране на дейностите по изпълнение предмета на сключения договор за инженеринг; край - датата на предаване/получаване на изготвения инвестиционен проект, удостоверено чрез съставяне и подписване на двустранен предавателно-приемателен протокол между изпълнителя и възложителя. Времето за съгласуване, одобрение и издаване на разрешение за строеж, по съответния законоустановен ред, не касае/не се счита за срок за изпълнение предмета на поръчката; -срок за упражняване на авторски надзор : срокът е идентичен с този, за изпълнение на СМР; -срок за изпълнение на СМР/строителство : Предложеният срок трябва да бъде не по-дълъг от 90 (деветдесет) календарни дни и следва да бъде цяло число. Срокът започва да тече от датата на подписване на Протокол Образец 2 за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво, съгласно Наредба № 3/2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и е до датата на подписване, без забележки, на Констативен акт Образец 15 за установяване годността за приемане на строежа, съгласно същата Наредба.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

02/04/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Финансирането е осигурено със средства за капиталови разходи от бюджета на община Първомай.

Дата на изпращане на настоящата информация

27/03/2020  (дд/мм/гггг)