Версия за печат

BG-Летница

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

986

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

04.03.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000291584

BG315, Община Летница, бул. България № 19, За: инж. Павлинка Чолакова, България 5570, Летница, Тел.: 06941 2266, E-mail: letnitsa@mail.bg, Факс: 06941 2256

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.letnitsa.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.letnitsa.bg/buyers-profile/index.php?id=90.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

144859.26 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на поръчката е строително-монтажни работи по улици (подобекти) на територията на гр. Летница, както следва: ул. „Рила“, ул. „Стара планина“, ул. „Искър“, ул. „Васил Левски“, ул. „Генерал Скобелев“ и ул. „Хан Аспарух“ и на територията на с. Горско Сливово, както следва: ул. „Георги Папазов“ и ул. „Четник Пеню Пенчев“. Улиците „Рила“, „Стара планина“, „Искър“, „Васил Левски“ и „Генерал Скобелев“ се намират на територията на гр. Летница и са открити. Същите са изпълнени частично с трошенокаменна настилка и за тях ще се извърши частична рехабилитация в зоната на трошенокаменната настилка. Улица «Хан Аспарух», гр. Летница е без изпълнена настилка в предвидения участък и за нея ще се извърши частична рехабилитация в този участък. Улиците „Георги Папазов“ и „Четник Пеню Пенчев“ се намират на територията на с. Горско Сливово и са открити. Същите са изпълнени частично с трошенокаменна настилка и за тях ще се извърши частична рехабилитация в зоната на трошенокаменната настилка. За подобектите (улиците) са издадени по Разрешения за строеж по улици с №№ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9 от 26.02.2020 г. след извършена ОСИП от ОЕСУТ и одобрени от главния архитект на Община Летница инвестиционни проекти по улици с №№ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9 на 26.02.2020 г. по части: Пътна, Геодезия и ВОБД.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

16/03/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Обявата е публикувана на интернет-страницата на Възложителя www.letnitsa.bg, в раздел "Профил на купувача". Офертите се подават в деловодството в административната сграда на Община Летница, находяща се в гр. Летница, бул. „България“ № 19, етаж 2, стая 201 в запечатана непрозрачна опаковка. Срокът за подаване на офертите е съгласно Обявата за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП. Върху опаковката с офертата се посочват: наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименованието на поръчката, а когато е приложимо - и обособените позиции, за които се подават документите. Участниците трябва да представят оферта, която следва да отговаря на изискванията на ЗОП, ППЗОП и на Възложителя. С подаването на оферти се счита, че участниците се съгласяват с всички условия на възложителя, в т.ч. с определения от него срок на валидност на офертите и с проекта на договор. (чл. 39, ал. 1 от ППЗОП). Офертата се изготвя по приложените към обявата образци на документи, публикувани на интернет страницата на Възложителя: www.letnitsa.bg, в раздел „Профил на купувача“. Отварянето на офертите ще се извърши на 17.03.2020 г, в 10:30 ч., стая 202 на Община Летница, бул. "България" № 19. На него могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

04/03/2020  (дд/мм/гггг)