Версия за печат

BG-Ловеч

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

0001

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

23.01.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 110503990

BG315, МБАЛ ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ АД – ЛОВЕЧ, ул.Съйко Съев № 27, За: д-р.Румяна Нановска - изпълнителен директор, Полина Христова - експерт оп, България 5500, Ловеч, Тел.: 068 667250, E-mail: mbal_lovech@abv.bg, Факс: 068 667250

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.mbal-lovech.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.mbal-lovech.com/proceduri_collect.htm.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

208000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на обществената поръчка е ремонт на покрив на част от блок „Е“, на блокове „Ж“ и „З“ на сградата на МБАЛ ”Проф. д-р Параскев Стоянов” АД, гр.Ловеч с цел избор на изпълнител. Сградата на МБАЛ ”Проф. д-р Параскев Стоянов” АД, гр.ЛОВЕЧ е масивна и се състои от няколко корпуса. Покрива е плосък и общата квадратура на планираните строително ремонтни дейности е 2095.00 м2. В рамките на обществената поръчка следва да бъдат извършени необходимите строителни и монтажни работи, подробно и детайлно описани в КС/количествената сметка/- виж. таблицата от т.12.“Техническа спецификация“ от документацията към Обявата. Всички строителни материали (продукти), които се влагат в строежа на етап изпълнение трябва да съответстват на изискванията на Наредба № РД-02-20-1 от 05 февруари 2015 г. за условията и реда за влагане на строителните продукти в строежите на Република България. Всеки участник при желание може да се запознае със състоянието на обекта чрез извършване на предварителен оглед, всеки работен от 08:00 до 14:00 часа до крайния срок на подаване на оферти. Обект на настоящата обществена поръчка е „строителство” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 1, б.“а“ от ЗОП.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


Срок за получаване на офертите

04/02/2020 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Цялата информация за условията за участие по обявата са публикувани и достъпни на Профила на купувача на Възложителя. Отваряне на офертите : 05.02.2020г., 09:30 часа, 5500 Ловеч, библиотеката на МБАЛ“проф.д-р.Параскев Стоянов“АД , етаж № 2, административна част. Възложителят удължава срока за получаване на оферти упоменат в РАЗДЕЛ III, с най-малко 3/три/дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от 3/три/оферти. След изтичане на удължеия срок, възложителят разглежда и оценява получените оферти независимо от техния брой. Към момента на откриване на процедурата не е осигурено финансиране. Съгласно разпоредбата на чл.114 от ЗОП възложителят е посочил това обстоятелство в обявата за събирае а оферти и е предвидил в проекта на договор клауза за отложено изпълнение. В този случай, всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на тримесечен срок от сключването му. Възложителят изисква от определения изпълнител да предостави гаранция, която да обезпечи изпълнението на договора. Гаранцията, обезпечаваща изпълнението на договора e 3 на сто от стойността му. Гаранциите се предоставят в една от следните форми: -парична сума; -банкова гаранция; -застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Когато избраният изпълнител е обединение, което не е юридическо лице, всеки от съдружниците в него може да е наредител по банковата гаранция, съответно вносител на сумата по гаранцията или титуляр на застраховката. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за обществена поръчка.

Дата на изпращане на настоящата информация

23/01/2020  (дд/мм/гггг)