Версия за печат

BG-Варна

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

0005908

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

22.01.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000090026

BG331, Диагностично-консултативен център І Св.Клементина-Варна ЕООД, булевард Съборни 40, За: Сашка Козарева, Дамяна Стоянова, България 9000, Варна, Тел.: 052 614526, E-mail: dkc_1_varna@abv.bg, Факс: 052 614526

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dkc1varna.com.

Адрес на профила на купувача (URL): https://sop.bg/dkc1varna-444/.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

50600 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Обществената поръчка е за периодично повтарящи се доставки на медицински консумативи за нуждите на ДКЦ I “Св.Клементина – Варна” ЕООД, съгласно приложената техническа спецификация, с цел избор на доставчик и сключване на договор за доставка при условията и по реда на ЗОП. Разделена е в две обособени позиции, както следва: Обособена позиция 1 „Медицински консумативи” – 26600 лв. без ДДС и за Обособена позиция 2 „Рентгенови филми и течна химия” – 24000 лв. без ДДС. Участниците могат да подават оферти по отделните обособени позиции или за цялата обществена поръчка, но не и по отделните номенклатури.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33140000

Описание:

Медицински консумативи


Срок за получаване на офертите

31/01/2020 , 15:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Участникът следва да има: - Документи, удостоверяващи правото му да извършва търговия на едро на оферираните търговски продукти на територията на РБългария, валидни за срока на договора за доставка – пълномощно от производител, оторизационно писмо, договор за дистрибуция или други документи включително от търговските представителства на производителя на територията на страната, от които по безспорен начин да се установяват делегираните правомощия. - Документи, удостоверяващи съответствието на оферираните търговски продукти с изискванията на Закона за медицинските изделия - валидна декларация за съответствие с СЕ марка, издадена от производителя или упълномощения представител/валиден сертификат за СЕ марка, издаден от нотифициран орган - в оригинал или заверено от участника копие. Представените документи задължително да се отнасят за оферираните от участника търговски продукти. Икономическо и финансово състояние: Да имат изпълнени през последните три години най-малко три договора за доставка на стоки, които са със същия или сходен предмет с предмета на настоящата обществена поръчка, считано от датата, определена като краен срок за представяне на офертите, като това бъде отразено в списък, изготвен от участника. В случай, че фирмата е регистрирана преди по-малко от три години, участникът следва да опише най-малко един договор. Документът трябва да е заверен на всяка страница с подпис, печат и гриф „Вярно с оригинала”. Технически и професионални способности: Документи, удостоверяващи правото на участника да извършва търговия на едро с медицински изделия, издаден съгласно ЗМИ. Документацията, заедно с техническите спецификации, образците на документи, проекта на договор и Обявата за събиране на оферти, са публикувани в Профила на купувача на електронната страница на ДКЦ І "Св.Клементина-Варна" ЕООД, на посочените по-горе адреси.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/01/2020  (дд/мм/гггг)