Версия за печат

BG-Стара Загора

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ПО - 4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

20.01.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 833066300

BG344, Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Христо Ботев №62, стая №15, За: Пламен Вълков, Ватикана 6000, Стара Загора, Тел.: 0359 42601476, E-mail: pvulkov@wik-stz.com, Факс: 00359 42601476

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.wik-stz.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://op16.wik-stz.com/?p=2135.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

1.„Зареждане с метан на автомобили, собственост на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Стара Загора чрез карти за безналично плащане“. 2. Кратко описание: Предметът на настоящата обществена поръчка е включен в прогнозната стойност на проведената открита процедура с предмет: „Зареждане с горива на МПС и на всички машини от технологичния парк, собственост на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Стара Загора чрез карти за безналично плащане“, в която е предвидена възможността възлагането да бъде проведено по реда на чл. 21, ал.6 от ЗОП. Целта на обществената поръчка е да се избере Изпълнител за сключване на договор за зареждане с метан на автомобилите на "В и К" ЕООД - гр. Стара Загора, ежедневно от метан станциите на Изпълнителя, при най-добри условия за безналично плащане. След сключване на договора Изпълнителят трябва да издаде безплатно карти за безналично плащане за всеки автомобил на дружеството по регистрационен номер. Картите да бъдат без месечна такса за обслужване. Възложителят не се ангажира с конкретни количества гориво по предмета на поръчката, а ще зарежда в зависимост от нуждите си за срока на договора. Цената на метана се образува като цената на участника определен за изпълнител (цената обявена на колонката в метан станцията към момента на всяко зареждане с вкл.ДДС), се намали с Търговската отстъпка, чийто размер се определя в лева върху цената на всеки закупен килограм гориво и се оферира от участника в обществената поръчка. Ще се зареждат с метан автомобили, собственост на „ВиК“ ЕООД чрез карти за безналично плащане. Изпълнителят трябва да разполага със станция за зареждане на метан на територията на гр.Стара Загора за целия срок на действие на договора и работно време минимум от 8.00 до 17.00 часа, седем дни в седмицата. Възложителят ще може да ползва и всички станции на участника, определен за изпълнител, находящи се на територията на страната /ако има такива/. Приблизителният брой на картите за гр.Стара Загора ще бъде 40 бр., като броят им може да се коригира по време на изпълнение на договора. Картите следва да бъдат издадени при условията посочени в краткото описание на поръчката.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

09120000

Описание:

Газообразни горива


Срок за получаване на офертите

03/02/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отварянето на офертите е по реда на чл.97, ал.3 от ППЗОП и ще се извърши на 07.02.2020 г. в 11:00 часа в заседателната зала на ЦУ на „В и К” ЕООД, гр. Стара Загора, намиращо се на ул. „Христо Ботев” №62.

Дата на изпращане на настоящата информация

20/01/2020  (дд/мм/гггг)