Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-07-24

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

02.12.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121292046

BG411, Център за спешна медицинска помощ- София, бул. Васил Левски 129, За: Главен счетоводител, България 1202, София, Тел.: 02 9357235, E-mail: contacts@csmp-sofia.bg, Факс: 02 9835224

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.csmp-sofia.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://op.csmp-sofia.bg.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

225000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Ремонт на дворно пространство, тротоарни настилки и канализация на ЦСМП – София“ : Предметът на настоя¬щата е извършване на строително ремонтни дейности по асфалтиране на дворно пространство, направа на тротоарни настилки и дъждовна канализация. Изисквания: Изпълнението на строително-ремонтните и монтажни работи, включително доставката на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необ-ходими за изпълнение на строителството, да се извършват в съответствие с нормативните изисквания в строителството и количествената сметка. Гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове СМР, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в РБългария и минимални гаранци¬онни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

12/12/2019 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Повече информация (включително подробно разписани изисквания за личното състояние, за правоспосоност за упражняване на професионална дейност, за икономическо и финансово състояние и за технически и професионални способности) може да бъде получена на профила на купувача-http://op.csmp-sofia.bg. Срокът на валидност на офертите е най-малко 60 дена от крайния срок за получаване на оферти. Офертите ще бъдат отворени на първия работен ден след горепосочения краен срок за получаване на оферти г. в 09:00 ч. на горепосочения адрес на възложителя. Критерий за възлагане е най-ниска цена. Съгласно чл.97 ал.3 ППЗОП на отварянето на офертите могат да присъстват представителите на участниците. финансирането на настоящата поръчка е от държавния бюджет. ЦСМП-София е получило целево за 2019 г. 250 000 лева с ДДС за капиталови разходи (сума в размер на 20 000 лева с ДДС може да бъде допълнително осигурена при необходимост от бюджета на ЦСМП-София за следващата календарна година). Aко не може да бъде сключен договор и извършено плащане в съответствие с проекта на договор до края на 2019-та година, то настоящата обява може да бъде прекратена, тъй като финансирането отпада. ДОСТЪП ДО ОБЕКТА ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО: - Входът към двора е ограничен – минава се през проход под втория етаж на сградата като най-тесните му точки са около 2,5 м широчина и 3 метра височина. Също така входът е с U-образен наклон, което допълнително усложнява влизането на моторни превозни средство. - Всяко желаещо лице може да направи оглед в рамките на срока за подаване на оферта след като предупреди един ден предварително на данните за контакт, посочени в информацията публикувана по образец на АОП. Влизането става само след представяне на документ за самоличност, вписване във входния регистър и получаване на пропуск. Напускането става след задължително връщане на пропуска. Достъпът е възможен в рамките на всеки работен ден от 09:00 до 14:30 часа. Придружителят на посетителите не прави разяснения по настоящата обществена поръчка – разяснения се дават само по гореописания ред.

Дата на изпращане на настоящата информация

02/12/2019  (дд/мм/гггг)