Версия за печат

BG-село Руен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-27

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

15.11.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000057211

BG341, Община Руен, ул. Първи май № 18, За: Йовка Маринска, България 8540, село Руен, Тел.: 05944 6233, E-mail: obstina_ruen@mail.bg, Факс: 05944 6476

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.obstinaruen.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://obstinaruen.com/opsipk/.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

61000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Допълнителни мерки за подобряване безопасността на движение в участъка от км 0+323 до км 0+919 на път III-2085 "(Дъскотна-Айтос) -Руен-Преображенци-Просеник", в границите на урбанизираната територия на с. Ябълчево, общ. Руен"

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45230000

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на проводи и на пътища, релсови пътища и самолетни писти


Срок за получаване на офертите

25/11/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

За участниците не следва да са налице основанията по чл.54, ал.1 от ЗОП. Не се допуска до участие в процедурата и се отстранява участник, за когото намира приложение хипотезата на чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици, освен ако не е приложима разпоредбата по чл. 4 от същия закон. Възложителят отстранява от участие: 1. Участник, който не отговаря на поставените критерии за подбор или не изпълни друго условие, посочено в обявата и/или в документацията. 2. Участник, който е представил оферта, която не отговаря на: а) предварително обявените условия за изпълнение на поръчката; б) правила и изисквания, свързани с опазване на околната среда, социалното и трудовото право, приложими колективни споразумения и/или разпоредби на международното екологично, социално и трудово право, които са изброени в приложение № 10 от ЗОП. 3. Участник, който не е представил в срок обосновката по чл. 72, ал. 1 от ЗОП или чиято оферта не е приета съгласно чл. 72, ал. 3 – 5 от ЗОП. 4. Участници, които са свързани лица, съгласно § 2, т. 45 от ДР на ЗОП. 5. Участник, подал заявление за участие или оферта, които не отговарят на условията за представяне, включително за форма, начин и срок. Преди подписване на договора, участникът избран за изпълнител представя гаранция за изпълнение на договора в размер на 1% от неговата стойност в една от следните форми: парична сума, банкова гаранция или застраховка.

Дата на изпращане на настоящата информация

15/11/2019  (дд/мм/гггг)