Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-955-00-314

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

31.10.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000695018

BG411, Народно събрание на Република България, пл. Народно събрание № 2, За: Екатерина Георгиева, Николай Бациев, България 1169, София, Тел.: 02 9392459; 02 9393060, E-mail: dus@parliament.bg, Факс: 02 9813131

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.parliament.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.parliament.bg/bg/publicprocurement/ID/513.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

210000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Инженеринг – проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи (СМР) – Основен ремонт с промяна предназначението на помещения в Лечебно-възстановителната база на Народното събрание в гр. Велинград и изграждане на зимна градина и топла връзка във вътрешния двор".

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000 (IA01)

Описание:

Строителни и монтажни работи (Проектиране и конструиране )


Срок за получаване на офертите

12/11/2019 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Срокът за изпълнение на обществената поръчка, предвид спецификата на включените в предмета й дейности и взаимната обвързаност на изпълнението на всяка една от тях с останалите, е разпределен, както следва: 1.1. Срок за проектиране - срокът за изготвяне на инвестиционния проект не може да бъде по-голям от 30 (тридесет) календарни дни. Срокът за проектиране започва да тече от датата на сключване на договора. Срокът за съгласуване и одобряване на инвестиционния проект с всички компетентни органи и експлоатационни дружества не е включен в цитирания срок. Срокът за отстраняване на констатирани недостатъци или забележки по проекта в процеса на извършване на оценка на съответствието му, съгласуването и одобряването му от възложителя, консултанта, лицето по чл. 142, ал. 10 от ЗУТ и/или от компетентните органи в Република България е до 15 (петнадесет) календарни дни и започва да тече след връчването им в писмена форма на изпълнителя. 1.2. Срок за изпълнение на строително – монтажните работи (СМР) – срокът за изпълнение на строително-монтажните работи на строежа не може да бъде по-дълъг от 90 (деветдесет) календарни дни от датата на подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и за определяне на строителна линия и ниво на строежа, съгласно чл. 157 ЗУТ до съставяне на Констативен акт за установяване на годността за приемане на строежа, съгласно чл. 176 ЗУТ. 1.3. Срокът за упражняване на авторски надзор по време на строителството е срока за изпълнение на строителството, офериран от участника, който е до 90 (деветдесет) календарни дни, считано от датата на съставяне на протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво, удължен с 30 (тридесет) календарни дни. 2. Техническите спецификации и условията за изпълнение на обществената поръчка се съдържат в документацията за участие в профила на купувача на възложителя www.paliament.bg/bg/publicprocurement/. 3. Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик (опаковка) с надпис: „Оферта за участие в обществена поръчка с предмет инженеринг – проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи (СМР) – Основен ремонт с промяна предназначението на помещения в Лечебно-възстановителната база на Народното събрание в гр. Велинград и изграждане на зимна градина и топла връзка във вътрешния двор". Върху плика се посочват наименованието на участника, точен адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес. Офертите се подават в сградата на Народното събрание, София, пл. „Княз Александър І“ № 1, отдел „Административно обслужване“ – деловодство, тел. 02/939 30 59. Дата и час на отваряне на офертите: 13.11.2019 г., 11:00 часа. Място на отваряне на офертите: сградата на Народното събрание в гр. София, пл. „Княз Александър І“ № 1, зала 132. На отварянето на офертите могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители при спазване на установения режим за достъп до сградата.

Дата на изпращане на настоящата информация

31/10/2019  (дд/мм/гггг)