Версия за печат

BG-Хисаря

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

1354

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

17.10.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 2016195800186

BG421, ТП “ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ХИСАР” към “ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ”, Обл. Пловдив, общ. Хисар, гр. Хисар, ул. Стряма № 2, За: Станислав Филипов, България 4180, Хисаря, Тел.: 0882 301239, E-mail: dgshisar@ucdp-smolian.com, Факс: 0882 301239

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.ucdp-smolian.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://ucdp-smolian.com/profil/view1list.php?x_type=%D0%9D%D0%A3%D0%A0%D0%92%D0%98%D0%94%D0%93%D0%A2&z_type=NOT+LIKE&cmd=search.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

29923 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

«Извършване на основен ремонт на ДМА-административна сграда, предоставена за стопанисване на ТП ДГС Хисар»

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


Срок за получаване на офертите

28/10/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Възложителят удължава срока за получаване на оферти, най – малко с три дни, ако в първоначално определения срок са постъпили по – малко от три оферти. В случай на удължаване на срока за получаване на оферти участниците да бъдат уведомени за датата и часа на отваряне на офертите, чрез публикуване на съобщение на профила на купувача. - Възложителят изисква гаранция за изпълнение, която да обезпечава изпълнението на договора. Участниците, определени за изпълнители на обществената поръчка следва да представят на Възложителя гаранция, която да обезпечат изпълнението на договора за обществената поръчка. Размерът на гаранцията е 3 % /три на сто/ от стойността на сключения договор без включен ДДС, като представената гаранция следва да е със срок на валидност най-малко 30 (тридесет) дни след изтичане на срока за изпълнение на съответния договор. Съгласно чл. 111, ал. 5 от ЗОП гаранцията за изпълнение се предоставя в една от следните форми: а) парична сума, депозирана по следната банкова сметка на Възложителя - ТП ДГС „ХИСАР“: IBAN: BG96 CECB 9790 10C7 776100, BIC CECBBGSF, при Централна Кооперативна Банка, клон гр. Карлово. б) банкова гаранция; в) застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Гаранциите могат да се предоставят от името на Изпълнителя за сметка на трето лице - гарант. Участникът, определен за изпълнител, избира сам формата на гаранциите за изпълнение В случай, че гаранцията за изпълнение на договора е под формата на банкова гаранция, същата трябва да бъде безусловна, неотменима и платима при първо писмено поискване, в което Възложителят заяви, че Изпълнителят не е изпълнил задължение по договора за възлагане на обществената поръчка и да бъде авизирана от банка, регистрирана съгласно Закона за кредитните институции, ако същата е издадена от чуждестранна банка. Разходите по откриването и поддържането на гаранциите за изпълнение и аванса са за сметка на Изпълнителя. Изпълнителят трябва да предвиди и заплати своите такси по откриване и обслужване на гаранциите така, че размерът на получените от Възложителя гаранции да не бъдат по-малки от определените в настоящата процедура. Когато избрания изпълнител е обединение, което не е юридическо лице, всеки от съдружниците в него може да е наредител по банковите гаранции, съответно вносител на сумите по гаранциите или титуляр на застраховките. Условията и сроковете за задържане, усвояване или освобождаване на гаранциите се уреждат в договора за обществена поръчка. Възложителят освобождава гаранцията за изпълнение, без да дължи лихви за периода, през който средствата законно са престояли при него.

Дата на изпращане на настоящата информация

17/10/2019  (дд/мм/гггг)