Версия за печат

BG-Добрич

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

O-07102019-299

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.10.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000852188

BG332, Община Добричка, ул. Независимост №20, За: инж. Атанас Пангаров, България 9300, Добрич, Тел.: 058 600889, E-mail: obshtina@dobrichka.bg, Факс: 058 600180

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dobrichka.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.dobrichka.bg/profile/orders/O-07102019-299.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

16667 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Изработка на проект, съгласуване на проекта и монтаж на локална оповестителна система на язовир „Плачи дол 2“, община Добричка. Локалната оповестителна система (ЛОС) следва да отговаря на изискванията на Наредба за условията и реда за функциониране на националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и за оповестяване при въздушна опасност и Закона за защита при бедствия.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

32235000

Описание:

Система за наблюдение, свързана в затворена мрежа


Срок за получаване на офертите

21/10/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Язовир „Плачи дол 2“, имот с идентификатор 56695.14.29 по КККР е общинска публична собственост съгласно акт № 6965/16.08.2018 г. Язовирът се намира извън населеното място и няма възможност имотът да се захрани с електрическа енергия. Язовирът е изграден през 1956 година с цел напояване. Стената е земнонасипна с височина 6,40м и дължина на короната 170м. Завирен обем 100 хил. куб м. Преливник с оразмерително водно количество 37 куб.м. за секунда. Възможни причини за възникване на извънредна ситуация или авария: Преминаване на висока вълна; Сеизмични въздействия; Заплаха за терористичен акт (поставено взривно устройство) или осъществен терористичен акт (взрив) върху някое от експлоатираните ХТС; Увеличена филтрация или теч на вода, необичайни премествания, деформации, пукнатини; Съгласно изготвеният авариен план при скъсване на стената може да се наводнят пътни съоръжения, общински път DOB 2116, път от републиканската пътна мрежа II-27, вилна зона „Балик и ниските места в град Добрич, разположени покрай коритото на река „Добричка“ и дере „Сердика“. Настоящата поръчка се възлага във връзка с издадено предписание от органите на МВР и в изпълнение задълженията на собствениците на обекти по чл.35 от Закона за защита при бедствия. Очакваният резултат от изпълнение на обществената поръчка е: Монтирана локална оповестителна система, лесна за обслужване и интегрирана с националната система за ранно предупреждение и оповестяване. При проектирането и изграждането на ЛСО е задължително да бъдат спазени следните стандарти: Електромагнитна съвместимост; Индустриална, научна и медицинска апаратура; Алармени системи; Звукови системи за извънредни ситуации; Стационарни звукови сигнализационни устройства за външен монтаж; Акустично определяне на нивата на звукоизлъчване; Стационарни звукови сигнализационни устройства за външен монтаж; Метод за точно определяне на нивата на звукоизлъчване. Изискване на възложителя е захранването с енергия на съоръженията, които ще се разположат до язовира да се осъществява чрез соларни или акумулаторни батерии. Срокът за изпълнение започва от датата на подписване на договора. Сроковете за изпълнение се определят в договора на база предложението на участника, определен за изпълнител. В срока за изпълнение не се включва времето необходимо за съгласуване на проекта с Министъра на вътрешните работи. Срокът за изработка на проекта не може да бъде по-дълъг от 21 (двадесет и един) календарни дни. Срокът за доставка и монтаж започва от датата на предаване на работната площадка от Възложителя на Изпълнителя, като не може да бъде по-дълъг от 21 (двадесет и един) календарни дни.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/10/2019  (дд/мм/гггг)