Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОПИ-758

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

07.10.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121817309

BG411, Прокуратура на Република България - главен прокурор, бул. „Витоша“ 2, Съдебна палата, За: Надя Зарева, България 1000, София, Тел.: 02 8036024, E-mail: nzareva@prb.bg, Факс: 02 9633373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://prb.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/sybirane-na-oferti-s-objava-s-predmet-dostavka-77.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

32304.15 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на криминалистично оборудване“

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

38430000

Описание:

Уреди за детекция и за анализ


Срок за получаване на офертите

18/10/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

В предмета на настоящата обществена поръчка се включва извършване на доставка на криминалистично оборудване за нуждите на отдел „Криминалистика“ в Националната следствена служба, включваща следното: -доставка на 5 броя „Общ криминалистически куфар“; -доставка на 5 броя „Куфар за изземване на трасологични следи от стъпки и транспортни средства“; -доставка на 5 (пет) „Куфар за изземване на биологични следи“; -доставка на 5 (пет) броя „Куфар за определяне на тереакторията на изстрел“; -доставка на 5 (пет) броя „Куфар с маркировка (маркери и знаци) за оглед на местопроизшествие“; -доставка на 5 (пет) броя „Комплект тестери за идентификация на наркотични вещества“; -доставка на 5 (пет) броя „Дактилоскопен валяк“ и -доставка на 5 (пет) броя „Дактилоскопна паста“ Предложените артикули трябва да са нови, в оригинална окомплектовка и опаковка, предвидена от производителя, придружени със съответните документи за произход и качество. Срок за изпълнение на поръчката - до 60 (шестдесет) календарни дни, считано от датата на сключване на договор с избрания изпълнител. Доставката на оборудването ще бъде прието от посочено за целта лице от страна на Възложителя на адрес: гр.София, бул. „Г. М. Димитров“ № 42”, Национална следствена служба. В своето ценово предложение, участникът следва да предложи цена за изпълнение на поръчката, която да включва всички разходи за изпълнение на доставките, предмет на поръчката.

Дата на изпращане на настоящата информация

07/10/2019  (дд/мм/гггг)