Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-2019-4-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

01.10.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000662089

BG411, Институт по електрохимия и енергийни системи /ИЕСС/ към Българска академия на науките /БАН/, Република България, 1113, гр. София, ул. „Акад. Георги Бончев“ 10, За: Димитър Димитров, България 1113, София, Тел.: 0888 547450, E-mail: dimidimitrov@iees.bas.bg, Факс: 02 8722544

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): https://iees.bas.bg/bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://iees.bas.bg/bg/aboutUs-108/profile-164(23).


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

38167 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка на химикали, реактиви и химически консумативи, необходими за дейността на Институт по електрохимия и енергийни системи „Акад. Евгени Будевски”- гр. София - по общо 135 номенклатурни единици съгласно техническа спецификация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

24000000

Описание:

Химически продукти


Срок за получаване на офертите

11/10/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Място на изпълнение на поръчката: Институтът по електрохимия и енергийни системи „Акад. Евгени Будевски”- гр. София 1113, р-н Слатина, ул. „Акад. Г. Бончев“, бл.10. Срок на изпълнение на поръчката: Срокът за извършване на доставката е 45 (четиридесет и пет) дни от датата на сключване на договора за обществена поръчка. Определеният за изпълнител участник преди сключване на договора представя гаранция за изпълнение в размер на 5 % (пет процента) от стойността на договора без ДДС. Плащането се извършва по банковата сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ в срок до 30 (тридесет) дни от датата на извършване на доставка на включените в обхвата на настоящата поръчка химикали, реактиви и химически консумативи (заедно със съпътстващите доставката документи), удостоверена с подписването на приемо-предавателен протокол и предаване на фактура от Изпълнителя. Единичната и общата прогнозна стойност на подлежащите на доставка химикали, реактиви и химически консумативи по отделните номенклатурни единици са посочени от Възложителя в Приложение № 1 „Прогнозни стойности“ – неразделна част от документацията. Посочените от Възложителя в Приложение № 1 към документацията обща прогнозна стойност за изпълнение на поръчката, както и определените единични стойности по отделните номенклатурни единици, са максимални и не може да бъдат надвишавани при формиране на ценовата оферта на участниците. В случай че се налага удължаване на срока за получаване на оферти съгласно чл. 188, ал. 2 ЗОП, възложителят ще публикува информация по надлежния ред, в това число - и за новата дата за отваряне на офертите, ако последната бъде променена.

Дата на изпращане на настоящата информация

01/10/2019  (дд/мм/гггг)