Версия за печат

BG-Смолян

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

505

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

28.08.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 830166530

BG424, Водоснабдяване и канализация ЕООД гр. Смолян, гр. Смолян, ул. П.Р.Славейков 2, За: Донка Щерева, България 4700, Смолян, Тел.: 0301 62475, E-mail: vik_odit_sm@abv.bg, Факс: 0301 62629

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.vik-smolyan.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.vik-smolyan.com/bg/profil_na_kupuvacha/15.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

40000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на настоящата обществена поръчка обхваща доставка на спирателна водопроводна арматура за питейна вода, с технически характеристики, подробно описани в настоящата документация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

42131120

Описание:

Шибърни кранове


Срок за получаване на офертите

12/09/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

7. Съдържание на офертата. 1. Заявление (оферта) за участие – приложение № 2(представя се в оригинал) 2. Попълнени декларации по приложение към документацията образци 3.Документи доказващи съотвествие с посочените в техническата спецификация изиквания за изпълнение 4. Техническо предложение включващо: - Предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изискванията на възложителя ; Забележка Предложеният от участника срок за редовна доставка не може да бъде по –дълъг от 20 календарни дни - Предложеният срок на бърза доставка не може да бъде по –дълъг от 3 календарни дни ; Запечатан плик с надпис Ценово предложение. Цените следва да са в лева, с точност до два знака след десетичната запетая, без начислен данък добавена стойност. Участникът е единствено отговорен за евентуално допуснати грешки или пропуски в изчисленията на предложените от него цени. Ценова оферта с допусната арикметична грешка се отстранява от по –нататъшно участие. Забележка.Участниците могат да посочват в офертите си информация, която смятат за конфиденциална във връзка с наличието на търговска тайна. При подаване на офертата си участникът може да посочи чрез изрично отбелязване коя част от нея има конфиденциален характер, като постави гриф „Конфиденциална информация” или „Търговска тайна” върху всяка страница на документите, за които счита, че съдържат такава информация и да изисква от Възложителя да не я разкрива.

Дата на изпращане на настоящата информация

10/09/2019  (дд/мм/гггг)