Версия за печат

BG-Бургас

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

26-02-4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

27.08.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 176032788

BG341, Регионална здравна инспекция – Бургас (РЗИ-Бургас), гр. Бургас ул. Александровска 120, За: д-р Георги Паздеров, Павлина Цонева, Багряна Петкова, България 8001, Бургас, Тел.: 056 807313, E-mail: rzi@rzi-burgas.com, Факс: 056 816261

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.rzi-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.rzi-burgas.com/obshtestveni%20porachki%20chl20al3.htm.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

44166 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Покупка и гаранционно (сервизно) обслужване на един брой фабрично ново, неупотребявано моторно превозно средство тип М1- пътнически микробус, за нуждите на РЗИ-Бургас“.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

34114400

Описание:

Микробуси


Срок за получаване на офертите

05/09/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Възложителят обявява настоящата процедура за събиране на оферти, при условията на чл. 114 от ЗОП (обществена поръчка „под условие“). Договорът ще влезе в сила при осигурено финансиране, за което обстоятелство изпълнителят ще бъде уведомен. В случай, че в срок от 3 (три) месеца от подписването на договора, това условие не бъде изпълнено, всяка от страните ще може да прекрати договора едностранно без предизвестие и без да дължи за това финансови или други компенсации на другата страна. Изготвена е техническа спецификация (Приложение №1), част от документацията, публикувана в профила на купувача, която съдържа изискванията на възложителя относно поръчката, в т.ч. параметри, технически и други характеристики на моторното превозно средство. МПС, предмет на доставката, трябва да отговарят на техническите стандарти в Европейския съюз, или еквивалентни, потвърдени чрез Сертификат за съответствие на ЕО с одобрения тип превозно средство, издаден от производителя, съгласно приложимите разпоредби в съответствие с Директива 2007/46/ЕО на Европейския парламент и на Съвета за създаване на рамка за одобрение на моторните превозни средства и техните ремаркета, както и на системи, компоненти и отделни технически възли, предназначени за такива превозни средства. Микробусът, следва да е фабрично нов, неупотребяван, да не е демонстрационен и или тест- драйф автомобил. Тип на моторното превозно средство: М1- микробус. Автомобилът трябва да е серийно производство, да е произведен не по-рано от 01.01.2019 г., да се достави с пълна окомплектовка, съгласно Закона за движение по пътищата, заредено с всички необходими за експлоатацията му течности и материали. Автомобилът следва да отговоря на изискванията на Закона за движение по пътищата и Правилника за приложение на ЗДП.

Дата на изпращане на настоящата информация

27/08/2019  (дд/мм/гггг)