Версия за печат

BG-Сунгурларе

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

21

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

22.08.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000057250

BG341, Община Сунгурларе, ул. Георги Димитров № 2, За: Ирина Ружева;Петър Мушиев, България 8470, Сунгурларе, Тел.: 0878 628132; 0878 627115, E-mail: zamkmet_sungurlare@abv.bg, Факс: 0557 15585

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.sungurlare.org.

Адрес на профила на купувача (URL): http://e-obp.eu/bp/Document/dcb1b9f3-8076-4c65-be76-5f67e6e055f9.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

87197.34 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на обществената поръчка е „Извършване на строително - монтажни работи във връзка с изпълнението на проект: „Изграждане на комбинирана спортна площадка за минифутбол, баскетбол и волейбол в село Славянци, община Сунгурларе“. Обществената поръчка ще се извършва съгласно одобрен инвестиционен проект във фаза „технически проект“ и съгласно изискванията и указанията на Възложителя, при спазване на приложимите действащи нормативни актове. Предмет на проекта е изграждането на модерна мултифункционална спортна площадка, която съчетава няколко вида спорт: минифутбол, баскетбол, волейбол и хандбал. Мултифункционалната площадка е с размери 15/27м и ще бъде изградена с ярка трислойна акрилна настилка с гумена подложка. Комбинираната спортна площадка ще бъде обезопасена, чрез изграждането на специална оградна система, с обща височина от 400 см, като в зоните зад вратите ще бъде подсилена с двойна мрежа на височина 200 см. В рамките на площадката ще бъдат разположени 12 пейки с облегалка и подлакътници. Предвижда се и засаждането на 6 широколистни дървета. За създаване на завършена среда за спорт се предвижда и изграждане на подходяща осветителна енергоспестяваща инсталация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45212200

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на спортни съоръжения


Срок за получаване на офертите

04/09/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Настоящата обществена поръчка се финансира по Договор № BG06RDNP001-7.007-0069-C01 от 08.05.2019 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Мярка - 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, сключен между Държавен фонд „Земеделие” и Община Сунгурларе.

Друга информация

Всеки участник следва да осигури своевременно получаване на офертата от Възложителя в посочения краен срок. Документите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: 1.Наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; 2.Адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес; 3.Наименованието на поръчката. Не се приемат оферти, които са предсравени след изтичане на крайния срок за получаване или са в незапечатана опаковка или в опаковка с нарушена цялост. Когато към момента на изтичане на крайния срок за получаване на оферти пред мястото, определено за тяхното подаване, все още има чакащи лица, те се включват в списък, който се подписва от представител на възложителя и от присъстващите лица. Офертите на лицата от списъка се завеждат в регистъра. Не се допуска приемане на оферти от лицата, които не са включени в списъка. Получените оферти се предават на председателя на комисията, за което се съставя протокол. Протоколът се подписва от предаващото лице и от председателя на комисията. До изтичане на срока за подаване на оферти, всеки участник трябва да промени, да допълни или оттегли офертата си. Оттеглянето на офертата прекратява по-нататъшното участие в обществената поръчка. Допълнението и промяната на офертата трябва да отговарят на изискванията и условията за предоставяне на пътрвоначалната оферта, като върху плика трябва да бъде отбелязан текст ,,Допълнение/Промяна на офертата". Дата и час на отваряне на офертите: 05.09.2019 г. от 09:30 часа. Място на отваряне на офертите е: административна сграда на Община Сунгурларе, находяща се на ул. „Георги Димитров” № 10, ет. 2. Получените оферти се отварят на публично заседание, на което могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/08/2019  (дд/мм/гггг)