Версия за печат

BG-Приморско

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

92-00-166

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

26.07.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 102164063

BG341, Община Приморско, ул. Трети март №56, За: Савина Димова - ст.юрисконсулт, България 8180, Приморско, Тел.: 05503-3638, E-mail: obschtina_primorsko@mail.bg, Факс: 05503-2373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.primorsko.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): www.primorsko.bg/профил на купувача.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

200232.97 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Избор на изпълнител за извършване на ремонт и подобряване на енергийната ефективност на сградата на Народно читалище "Отец Паисий - 1927", с. Ново Паничарево, община Приморско. Обхватът на строително–монтажните работи включва ремонт и подобряване на енергийната ефективност на сградата на Народно читалище "Отец Паисий - 1927", с. Ново Паничарево, община Приморско, влкючително изпълнение на строително-монтажни работи, превоз на суровини и материали, осигуряване на работна сила и всякакви услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството в съответствие с техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация. Строителството трябва да се извърши с подходяща за целта строителна техника и механизация /в случай на необхпдимост/. Работата на Изпълнителя ще включва, но няма да бъде ограничена, до подсигуряване на цялата работна ръка, площадка, съоръжения и превоз на материали, необходими за изпълнението на поръчката, разчистване на обекта, доставка, демонтажни, монтажни, разрушителни, довършителни работи, както и всички свързани с дейности за приключване на работата, съгласно документацията за участие. Изпълнението на предвидените дейности следва да бъде качествено, в срок и при спазване изискванията на ЗУТ и съответната приложима законова и подзаконова нормативна уредба. Осигуряването на оборудване и техника /в случай на необходимост/, необходими за изпълнение на ремонтните работи е задължение на Изпълнителя. В строежа трябва да бъдат вложени материали и оборудване, определени в техническата спецификация и количествено-стойностни сметки, отговарящи на изискванията на българските и/или европейските нормативни актове и стандарти. Изпълнителят предварително трябва да съгласува с Възложителя всички дейности по транспортирането на влаганите в строителството материали, елементи, изделия, конструкции и др. подобни. Всички материали, които ще бъдат вложени в строежа трябва да са придружени със съответните сертификати за произход и качество, инструкция за употреба и декларация, удостоверяваща съответствието на всеки един вид от вложените строителни материали със съществените изисквания към строежите, съгласно изискванията на Закона за техническите изисквания към продуктите и подзаконовите нормативни актове към него. Всички продукти подлежат на одобрение от Възложителя.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

08/08/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отварянето на получените оферти ще се извърши на 09.08.2019г. от 11:00 часа в административната сграда на Община Приморско, на адрес: гр. Приморско, ул.Трети март 56.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/08/2019  (дд/мм/гггг)